Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Τεράστια νίκη του Προμηθέα επί της Μούρθια με 79-78 για το Τσάμπιονς Λιγκ

Τεράστια νίκη του Προμηθέα επί της Μούρθ...

Έσπασαν καρδιές στο "Τόφαλος"

Μεγάλη μάχη έγινε το απόγευμα της Τρίτης (5/3) στο κλειστό Δημήτρης Τόφαλος, με τον Προμηθέα Πάτρας να φέρνει τη Μούρθια στα όριά της και να παίρνει τελικά μία πολύ σπουδαία νίκη με στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των 16 του Basketball Champions League.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν κατάφερε να καλύψει τη διαφορά από το πρώτο ματς (σσ. η Μούρθια είχε επικρατήσει με 90-81 στην Ισπανία), όμως έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί τριών αγώνων της ομάδας του Σίτο Αλόνσο και ενίσχυσε τη θέση της για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Άντονι Κάουαν ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 22 πόντους και έβαλε 3 πολύ σημαντικά τρίποντα στην τελευταία περίοδο.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λίζκα, Βούλιτς, Γκεντβίλας

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-16, 39-36, 59-55, 79-78

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Στην 5η αγωνιστική ο Προμηθέας θα υποδεχθεί στην Πάτρα την Χάποελ Χολόν (13/3, 19:00) και η Μούρθια θα παίξει στην έδρα της με την ΑΕΚ Betsson (12/3, 21:30).

Ο Πρόεδρος Γιώργος Αντωνόπουλος και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας συγχαίρουν την ομάδα του Προμηθέα για την νίκη του επί της Μούρθια, μετά την οποία, στην ουσία, βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στους «οκτώ» του Τσάμπιονς Λιγκ (BCL). «Πρόκειται για μία ακόμη πολύ μεγάλη επιτυχία της Πατρινής ομάδας, με την οποία ο Προμηθέας αποδεικνύει και πάλι την ποιότητα, την επάρκεια και την υψηλού επιπέδου αγωνιστική του συμπεριφορά και στην Ευρώπη» δήλωσε ο κ. Γ. Αντωνόπουλος

 

Αθλητικές ειδήσεις τώρα

Αποστόλης Παναγόπουλος: Ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το πατρινό τάε κβον ντο στις μικρές ηλικίες

Στην Πάτρα για κρίσιμους αγώνες η Εθνική ομάδα Παίδων (Κ17)

Στην Πάτρα το πανελλήνιο πρωτάθλημα τάε κβον ντο ανδρών γυναικών

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports