Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Μίλτος Τεντόγλου: «Σάπιο» το μετάλλιο, την επόμενη φορά θα κερδίσω τον Καραλή

Μίλτος Τεντόγλου: «Σάπιο» το μετάλλιο, τ...

Δείτε φωτο και βιντεο

Ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε στην Ελλάδα με το χρυσό μετάλλιο από το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου και αποθεώθηκε στο αεροδρόμιο, παρά το περασμένο της ώρας. Μαζί του και ο χάλκινος Εμμανουήλ Καραλής

Ο κορυφαίος αθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, επέστρεψε στην Αθήνα έχοντας στην κατοχή του το δέκατο μετάλλιο της καριέρας του.

Παρά το περασμένο της ώρας, αφού το αεροπλάνο από Φρανκφούρτη προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα , ο αθλητής είχε την υπομονή και τη διάθεση να μιλήσει στους δημοσιογράφους και να χαιρετίσει όσους βρέθηκαν στο αεροδρόμιο. Μαζί του ταξίδευαν και μαθητές σχολείου που με θαυμασμό, αλλά και διακριτικότητα παρατηρούσαν και θαύμαζαν τον τρόπο που διαχειριζόταν τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου στο αεροδρόμιο:

Από την πλευρά του, κατά την άφιξή του, ο Εμμανουήλ Καραλής σχολίασε: «Σίγουρα αυτό μου βάζει μια παρακαταθήκη για να καταφέρω να πηδήξω ακόμα πιο ψηλά. Θέλω να είμαι αθλητής μεγάλων αγώνων. Ο Μανόλο, όπως είπα, όταν είναι χαρούμενος μπορεί να πηδήξει ψηλά. Οπότε όταν με βλέπετε να χαμογελάω να ξέρετε ότι θα βλέπετε υψηλά άλματα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports