Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεσπά η κόρη του δολοφόνου της Νίκαιας – «Τον είχαμε αναφέρει στις Αρχές, έλεγε πως είχε το Άγιο Πνεύμα»

Ξεσπά η κόρη του δολοφόνου της Νίκαιας –...

«Μας απειλούσε, είχε έπαρση και αισθανόταν ότι δεν τον συμπαθούσε κανένας. Ήταν βίαιος, έτοιμος να μας αρπάξει όλους» είπε

Νέες αποκαλύψεις από τη σύζυγο του θύματος και  την κόρη του δράστη του φονικού στη Νίκαια.

Από τα λεγόμενα της συζύγου του θύματος προκύπτει, ότι από το 2008 ο 64χρονος απειλούσε ότι θα σκοτώσει και μάλιστα έλεγε ότι θα αυτοκτονούσε μετά.

Η μητέρα των δύο παιδιών μίλησε για τον 64χρονο πατέρα της που σκότωσε τον γαμπρό του έξω από το γκαράζ του σπιτιού του και τα όσα αποκαλύπτει είναι σοκαριστικά.

«Αναφέραμε στις Αρχές ότι έλεγε πως είχε το Άγιο Πνεύμα και πρέπει να τον ακούμε»
«Θεώρησα ότι από τη στιγμή που απειλούμαι εγώ, ο σύζυγός μου και το παιδάκι μας (τότε είχαμε ένα), εννοείται ότι δεν θα παίρναμε τον νόμο στα χέρια μας, γιατί υποτίθεται ότι είμαστε σε πολιτισμένο κράτος. Οπότε, απευθυνθήκαμε σε αστυνομικό τμήμα και μας είπαν ότι πρέπει να γίνει καταγγελία στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης, γιατί εκεί μένει».

«Μας έλεγε θα χυθεί αίμα»
«Μία μέρα πριν, μας έλεγε ότι αν δε γυρίσει σπίτι η μάνα μου, στο σπίτι μας θα χυθεί αίμα. Με ημερομηνία 16 Ιουλίου 2020, σε σπίτι που υπήρχε μωρό 10 μηνών. Δεν υπήρχε σεβασμός» πρόσθεσε.

«Αναφέραμε στις Αρχές ότι έλεγε πως είχε το Άγιο Πνεύμα και πρέπει να τον ακούμε, ότι έγραφε ποίηση και άλλα. Ήταν ένας άνθρωπος αλλοπρόσαλλος» επεσήμανε.

«Είχε μανία καταδίωξης. Νόμιζε ότι όλοι προσπαθούσαν να τον χωρίσουν με το παιδί. Μία Δευτέρα, με παίρνουν περιχαρείς από την κλινική και μου είπαν ότι του έδωσαν εξιτήριο», αποκάλυψε εν συνεχεία η γυναίκα.

«Αν θεωρείτε ότι το κράτος με προστάτευσε και ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν καλά, τότε να πούμε »ΟΚ» και να το κλείσουμε. Σκοτώθηκε ο άντρας μου, δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών μου», συμπλήρωσε η κόρη του του δράστη και σύζυγος του θύματος.

 
 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις