Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Η υποδοχή του χρυσού Τεντόγλου στον χάλκινο Καραλή

Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Η υποδοχή τ...

Αποθεωτική υποδοχή επεφύλαξαν τα μέλη της ελληνικής αποστολής στον Εμμανουήλ Καραλή κατά την άφιξη του στο ξενοδοχείο μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατάφερε στο σημαντικότερο αγώνα του στη σεζόν, να κάνει την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γλασκόβης.

Ο 24χρονος Έλληνας άλτης ξεπέρασε τα 5,85 μ. και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο πίσω από τους Μόντο Ντουπλάντις (χρυσό με 6,05 μ.) και Σαμ Κέντρικς (ασημένιο με 5,90 μ.).

Απίθανος Καραλής, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο

Ο Καραλής κατά την επιστροφή του στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η ελληνική αποστολή βρέθηκε αντιμέτωπος με μια έκπληξη, καθώς αθλητές και προπονητές είχαν κρυφτεί πίσω από ένα μπάνερ της διοργάνωσης και εμφανίστηκαν όλοι μαζί ξαφνιάζοντας τον πρωταθλητή του επί κοντώ.

Ο... χρυσός Μίλτος Τεντόγλου υποδέχθηκε με μια μεγάλη αγκαλιά τον φίλο του και συναθλητή του, ενώ το ίδιο έκανε και ο προπονητής Γιώργος Πομάσκι.

Ο Καραλής πήρε για λίγο από το λαιμό της μητέρας του Σάρα το μετάλλιο για να το δείξει στα μέλη της αποστολής.

Τα άλματά του

Για την Ελλάδα ήταν το δεύτερο μετάλλιο στην αυλαία του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου που διεξάγεται στη Γλασκώβη.

Μετά το χρυσό του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος, ο Εμμανουήλ Καραλής θα ανέβει στο βάθρο των νικητών κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο με άλμα στα 5,85μ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports