Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Αποστόλης Βανταράκης

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Αποστόλης Βανταράκης

Σήμερα η κηδεία του

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ο Αποστόλης Βανταράκης.

Ο εκλιπών είχε διατελέσει μέλος της ΠΑΕ Παναχαϊκή επί Κώστα Μακρή (2005-2008) και επίσης πρόεδρος στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή από το 2010 επί Αλέξη Κούγια στην ΠΑΕ.
Εκείνα τα χρόνια είχε πολύ ενεργό ρόλο στην ΠΑΕ μαζί με τους Κώστα Γερόλυμο, Γρηγόρη Τσάμη και από τα χέρια του περνούσαν οι περισσότερες υποθέσεις της ομάδας.
Η κηδεία του έγινε τη Δευτέρα (4/3) από τον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας (16.00).

*Εφημερίδα "Γνώμη"

* Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του Αποστόλη Βανταράκη, στελέχους της ΠΑΕ Παναχαϊκής επί σειρά ετών και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

* H ΠΑΕ Παναχαϊκή εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Απόστολου Βανταράκη που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 64 ετών.
Ο εκλιπών υπήρξε ένας αφοσιωμένος και ακούραστος εργάτης της Παναχαϊκής, την οποία αγάπησε και επί σειρά ετών πρόσφερε τις υπηρεσίες του.
Είχε διατελέσει πρόεδρος της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης και μέλος της ΠΑΕ, βοηθώντας από όλα τα πόστα, αφήνοντας ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στην ιστορία της κοκκινόμαυρης ομάδας.
Η οικογένεια της Παναχαϊκής εκφράζει συλλυπητήρια στους οικείους του και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Αιωνία η μνήμη!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports