Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Πατρινό Καρναβάλι 2024: Στο 100% η πληρό...

Πατρινό Καρναβάλι 2024: Στο 100% η πληρότητα στα ξενοδοχεία

Οι επισκέπτες αναζητούν διαμονή σε κοντινές περιοχές

THE BEST CARNIVAL 2024
/

Ικανοποιημένοι, αλλά όχι στον βαθμό που θα περίμεναν, εμφανίζονται οι επαγγελματίες του τουρισμού από το ενδιαφέρον του κόσμου για εκδρομές το τριήμερο της Αποκριάς.

Όπως θα ήταν αναμενόμενο για το τριήμερο της Αποκριάς, υπάρχουν πόλεις της χώρας, αυτές που διοργανώνουν μεγάλες καρναβαλικές εκδηλώσεις (π.χ. Πάτρα και Ξάνθη), όπου οι πληρότητες στα ξενοδοχεία ήδη φτάνουν στο 100% και οι επισκέπτες στρέφονται για αναζήτηση διαμονής σε γειτονικές με αυτές περιοχές.

Να σημειωθεί ακόμα ότι αρκετά δημοφιλείς για το εορταστικό τριήμερο της Αποκριάς είναι φέτος και προορισμοί των Βαλκανίων, κυρίως από κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας, οι οποίοι μπορούν ευκολότερα να τους προσεγγίσουν οδικώς.

Κατά τον  ταμία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Γραφείων, Γρηγόρη Λάβδα, τα «σκήπτρα» του ενδιαφέροντος για επισκέψεις το τριήμερο της Αποκριάς κρατάει για μία ακόμα χρονιά η Πάτρα, στην οποία αναμφισβήτητα διοργανώνονται οι μεγαλύτερες καρναβαλικές εκδηλώσεις στη χώρα.

Όπως αναφέρει ο κ. Λάβδας, εδώ και πολύ καιρό τα ξενοδοχεία στην πόλη παρουσιάζουν πληρότητα 100% και πλέον οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες αναζητούν διαμονή στα Καλάβρυτα, τη Ναύπακτο ακόμα και την Ιτέα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr