Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βαλένθια: Γάτος βρέθηκε ζωντανός στα αποκαΐδια πολυκατοικίας 8 μέρες μετά

Βαλένθια: Γάτος βρέθηκε ζωντανός στα απο...

Οι πυροσβέστες δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους

Τελικά, οι γάτες είναι εφτάψυχες. Αυτό απέδειξε ένας γάτος στη Βαλένθια της Ισπανίας, όταν βρέθηκε ζωντανός μέσα στα αποκαΐδια ενός συγκροτήματος κατοικιών, που καταστράφηκε από μια τεράστια πυρκαγιά πριν από οκτώ ημέρες.

Ο Κόκο, όπως ονομάζεται ο γάτος στην Βαλένθια, επιστράφηκε στην ιδιοκτήτριά του Αντρέα Ρούμπιο, που με δυσκολία μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, καθώς είχε χάσει κάθε ελπίδα ότι το αγαπημένο της ζωάκι θα είχε επιζήσει της φωτιάς, η οποία στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 10 ανθρώπους και δεκάδες κατοικίδια.

«Καημενούλι μου!», φώναξε η 32χρονη Ρούμπιο, καθώς αγκάλιασε τον Κόκο, σε ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ισπανική αστυνομία.

Το τοπικό πυροσβεστικό τμήμα έκανε γνωστό, με ανάρτησή του στο Χ, ότι παρέδωσε τον Κόκο στους ιδιοκτήτες του «με μεγάλη ικανοποίηση», συνοδεύοντας το μήνυμά του με μια φωτογραφία με την ουρά του γάτου να κρέμεται από μια εσοχή, δίπλα σε έναν κρουνό.

«Τον βρήκαμε από καθαρή τύχη», ακούγεται να λέει ένας πυροσβέστης στο ίδιο βίντεο.

Το ζευγάρι πήγε αμέσως τον Κόκο στον κτηνίατρο για ένα πλήρες τσεκ απ και φαίνεται πως είναι καλά στην υγεία του, αν και μυρίζει έντονα καπνό, είπε ο Φερνάντεθ.

Σημειώνεται ότι στις 22 Φεβρουαρίου πυρκαγιά ξέσπασε σε συγκρότημα πολυκατοικιών στην εύπορη συνοικία Ελ Καμπανά με αποτέλεσμα οι 150 επιζώντες να χάσουν τα σπίτια τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις