Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η… επίθεση από γλάρους ενώ προσπαθούσε να φάει στην παραλία - ΒΙΝΤΕΟ

Η… επίθεση από γλάρους ενώ προσπαθούσε ν...

Της επιτέθηκε ένα σμήνος πεινασμένων γλάρων

Μια γυναίκα που προσπάθησε να βιντεοσκοπήσει τον εαυτό της να κάνει ένα «χαριτωμένο» μεσημεριανό διάλειμμα στην παραλία, έμεινε συντετριμμένη αφού της επιτέθηκε ένα σμήνος πεινασμένων γλάρων.

Λαίμαργοι γλάροι ζηλεύουν αυτά που τρώνε οι άνθρωποι

Η Louise Sideras, φοιτήτρια στο Southeastern University στη Φλόριντα, μοιράστηκε το viral βίντεο στο TikTok  νωρίτερα αυτό το μήνα.

 Στο βίντεο διάρκειας 20 δευτερολέπτων, η Louise φαίνεται να κάθεται χαρούμενη με μια μεγάλη σαλάτα στα πόδια της καθώς απολάμβανε τον ήλιο σε μια αμμώδη παραλία.

Καθώς ετοιμάζεται να περιχύσει το ντρέσινγκ της σαλάτας της από πάνω, τρεις γλάροι εμφανίζονται πάνω από το κεφάλι της, ενώ εκείνη παραμένει στην… άγνοιά της. Λίγες στιγμές αργότερα, οι γλάροι πέφτουν ακριβώς πάνω από το κεφάλι της – με αποτέλεσμα η γυναίκα να ρίξει τη σαλάτα της και να φύγει με ταχύτητα από το σημείο. 

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει 24,1 εκατομμύρια προβολές και πάνω από 20.000 σχόλια σε μόλις τέσσερις ημέρες.

Αν και η γυναίκα ήταν ξεκάθαρα τρομαγμένη από το περιστατικό, το βίντεο άφησε τους θεατές άφωνους, με κάποιοι να απορούν από το πόσο της πήρε για να εντοπίσει τους γλάρους.

Ένας ρώτησε: “Πώς δεν τους άκουσες τόσο κοντά σου;!”  Ένας άλλος χρήστης είπε: «Χαχαχα νόμιζα ότι ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ για τα πουλιά μέχρι την αντίδρασή σας». 

Εν τω μεταξύ, άλλοι ενοχλήθηκαν περισσότερο που είδαν το μεσημεριανό γεύμα της Λουίζ να πηγαίνει χαμένο. «Συγγνώμη, ο τρόπος που το έκανες τόσο χειρότερο ρίχνοντας [τη σαλάτα] με σκοτώνει», παραπονέθηκε ένας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις