Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Μεγάλη επιτυχία στο 12ο «Friendship Games» που έγινε στην Πάτρα

Μεγάλη επιτυχία στο 12ο «Friendship Game...

Γιορτή τάε κβον ντο στα Ροΐτικα

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 12η χρονιά το Friendship Games την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Στάδιο Ροΐτίκων που γέμισε από νωρίς το πρωί κόσμο και κυρίως παιδικές φωνές, με συμμετοχές από 15 συλλόγους εντός και εκτός της Πάτρας και περισσότερους από 400 αθλητές.

Πρόκειται για μια διοργάνωση του FIGHT CLUB PATRAS υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τάε κβον ντο θεσμό για την Πάτρα γιατί δίνει την δυνατότητα στους μικρούς αθλητές να νιώσουν την αγωνία αλλά και την αδρεναλίνη του αγώνα, συναισθήματα πρωτόγνωρα για τις πιο μικρές κατηγορίες.

Είναι σημαντική η συμμέτοχη των αθλητών σε τέτοιου είδους διοργανώσεις καθώς μιλάμε για ηλικίες 2011-2018 , μέσα στους οποίους κάποιοι κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση σε αγώνες. Όλο αυτό που έζησαν εκεί είναι ακόμα ένας λόγος να αγαπήσουν το άθλημα που επέλεξαν να ‘’υπηρετήσουν’’.

Για τον Μαχητικό σύλλογο Πάτρας αγωνιστήκαν 50 αθλητές , και διπλά τους εκτός από τον προπονητή τους ήταν αθλητές μεγαλύτερης ηλικίας ώστε να τους εμψυχώσουν στο ξεκίνημα τους αυτό.

"Αξίζει να ευχαριστήσουμε όλους τους προπονητές τους βοηθούς τους αθλητές αλλά και τους γονείς για την παρουσία τους και την στήριξη τους", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ειδήσεις Τώρα

Λαμπρή εκδήλωση ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών- φωτό

«ΙΩ. ΚΡΗΤΙΚΟΣ»: Ανακοίνωση για την ποινή στην Παναχαϊκή

Οι διαιτητές μπάσκετ και ο «Ερμής Πατρών», τίμησαν τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλο- φωτό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports