Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μεγάλη συγκίνηση στη βράβευση της Μπάρμπρα Στρέιζαντ στην απονομή των SAG Awards

Μεγάλη συγκίνηση στη βράβευση της Μπάρμπ...
Μαρτάτος Tάκης

Η 81χρονη σήμερα καλλιτέχνιδα τιμήθηκε με το Lifetime Achievement Award για το σύνολο της σπουδαίας καριέρας της

Έντονη ήταν η συγκίνηση όταν στη σκηνή της απονομής των φετινών SAG – Screen Actors Guild of America, το περασμένο Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 στο Λος Άντζελες, ανέβηκε η 81χρονη Μπάρμπρα Στρέιζαντ.

Η  θρυλική Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια, τραγουδίστρια και σκηνοθέτις, τιμήθηκε με το βραβείο Lifetime Achievement Award των SAG και πραγματικά άξιζε πέρα για πέρα το τιμητικό αυτό βραβείο για το σύνολο της μεγάλης καριέρας της.

Μάλιστα την Μπάρμπρα Στρέιζαντ που ανέβηκε στη σκηνή υπό τους ήχους του τραγουδιού «The Way We Were» από την ομώνυμη ταινία του Σίντνει Πόλακ, του 1973, παρουσίασε η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον, η οποία μάλιστα αποκάλυψε πως είχε τη χαρά και την τιμή να περάσει την βραδιά της Πρωτοχρονιάς με την Μπάρμπρα Στρέιζαντ και να την φιλήσει. Μαζί με την Άνιστον ήταν και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μπράντλει Κούπερ.

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ που φορούσε καπέλο μπερέ και γυαλιά, καταχειροκροτήθηκε και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε πολλούς και πολλές από τους παριστάμενους όπως την ηθοποιό Ανν Χάθαγουει που είχε δακρύσει.

«Πάνω από όλα, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μου δώσατε τόση χαρά και που σας παρακολουθώ όλους στην οθόνη» ανέφερε η Στρέιζαντ ενώ χειροκροτούσε στο πλήθος.

Η Στρέιζαντ θυμήθηκε την περίοδο που ήταν νεαρό κορίτσι σ’ ένα διαμέρισμα στο Μπρούκλιν της Ν. Υόρκης & ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός αλλά η μητέρα της την αποθάρρυνε λέγοντας της να γίνει καλύτερα δακτυλογράφος.

Ωστόσο η πολυτάλαντη Στρέιζαντ κατάφερε να γίνει αυτό ακριβώς, μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της και συνάμα μία εξαιρετική τραγουδίστρια, έχοντας στην κατοχή της 1 Όσκαρ καλύτερης α’ γυναικείας ερμηνείας για το «Ένα Αστείο κορίτσι» το 1969 και 1 Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού, ως μουσική δημιουργός, το οποίο & ερμήνευσε για το φιλμ «Ένα Αστέρι Γεννιέται» το 1977. Η υπέροχη αυτή καλλιτέχνιδα ευχαρίστησε το Θεό και επίσης δήλωσε «υπερήφανη» που είναι μέλος του σωματείου των Αμερικανών ηθοποιών εδώ και 60 συναπτά έτη, σύμφωνα με το Variety.

Ανάμεσα στο κοινό ήταν και σύζυγος της, ηθοποιός Τζέιμς Μπρόλιν και ο γιος της Τζέισον Γκουλντ, από το γάμο της με τον Έλιοτ Γκουλντ, που την χειροκρότησαν συγκινημένοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight