Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Μπρίτζετ Τζόουνς: Επιβεβαιώθηκε το νέο σίκουελ

Μπρίτζετ Τζόουνς: Επιβεβαιώθηκε το νέο σίκουελ

Τα γυρίσματα της 4ης ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάιο στο Λονδίνο

Το νέο σίκουελ για το «Μπρίτζετ Τζόουνς» είναι στα σκαριά, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Τα γυρίσματα μιας τέταρτης ταινίας θα ξεκινήσουν στο Λονδίνο τον Μάιο, 23 χρόνια μετά την πρώτη ταινία. Η προπαραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει.

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του «Avatar: The Last Airbender» λίγο πριν από την πρεμιέρα

Η Ρενέ Ζελβέγκερ θα επιστρέψει στον πρωταγωνιστικό ρόλο και ήδη ψάχνει σπίτι για να μείνει όσο θα βρίσκεται στη Βρετανία, σύμφωνα με πηγές.

Η νέα ταινία έρχεται οκτώ χρόνια μετά το τελευταίο μέρος, «Bridget's Jones Baby» και θα βασίζεται στο μυθιστόρημα της Έλεν Φίλντινγκ «Bridget Jones» του «Bridget Jones: Mad About The Boy» (2013), το οποίο την είδε να μεγαλώνει μικρά παιδιά ως ανύπαντρη μητέρα, ενώ παράλληλα περιηγείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις εφαρμογές γνωριμιών.

Ο Κόλιν Φερθ και ο Χιου Γκραντ, που υποδύθηκαν τους ερωτικούς αντιπάλους Μαρκ Ντάρσι και Ντάνιελ Κλίβερ, αναμένεται να επιστρέψουν στους ρόλους τους.

Μια πηγή για την ταίνα δήλωσε: «Η Μπρίτζετ επέστρεψε και πρόκειται να κατακτήσει το Λονδίνο. Τα γυρίσματα έχουν ήδη προγραμματιστεί και όλη η προ-παραγωγή είναι έτοιμη. Υπήρχε κάποια αβεβαιότητα σχετικά με το αν θα μπορούσε να ξεκινήσει, αλλά η ταινία έρχεται».

Επίσης, πρόσθεσε: «Η Ρενέ είναι ενθουσιασμένη που θα φέρει πίσω την Μπρίτζετ. Λατρεύει τόσο πολύ τον χαρακτήρα. Ο πυρετός της Μπρίτζετ Τζόουνς αναμένεται να σαρώσει το Λονδίνο αυτή την άνοιξη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture