Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στη δημοσιότητα το τρέιλερ του «Borderlands» σε σκηνοθεσία Ελάι Ροθ με την Κέιτ Μπλάνσετ

Στη δημοσιότητα το τρέιλερ του «Borderla...
Μαρτάτος Tάκης

Το φιλμ που στη χώρα μας αναμένεται στις 22 Αυγούστου 2024, είναι βασισμένο σε ένα από τα franchise βιντεοπαιχνιδιών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών

Στη δημοσιότητα δόθηκε από την εταιρεία Lionsgate, το συναρπαστικό τρέιλερ της κινηματογραφικής μεταφοράς του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού «Borderlands» σε σκηνοθεσία του 51χρονου ηθοποιού Ελάι Ροθ (Eli Roth).

Το φιλμ είναι βασισμένο σε ένα από τα δημοφιλή franchise βιντεοπαιχνιδιών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, και πρωταγωνιστούν οι βραβευμένες με Όσκαρ, Κέιτ Μπλάνσετ & Τζέιμι Λι Κέρτις, και μαζί παίζουν οι Κέβιν Χαρτ, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Τζίνα Γκέρσον και Αριάνα Γκρίνμπλατ, Bobby Lee, Florian Munteanu, κ.α.

Ο ηθοποιός Jack Black δανείζει τη φωνή του στο ρομπότ Claptrap.

Στις ΗΠΑ η ταινία προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 9 Αυγούστου 2024 ενώ στη χώρα μας θα βγει στις 22 Αυγούστου σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ.

Σύμφωνα με το στόρι, η Λίλιθ (στο ρόλο η 54χρονη Αυστραλή σούπερ σταρ Κέιτ Μπλάνσετ), μια διαβόητη κυνηγός επικηρυγμένων με ένα μυστηριώδες παρελθόν, επιστρέφει απρόθυμα στο σπίτι της, την Πανδώρα, τον πιο χαοτικό πλανήτη του γαλαξία. Η αποστολή της είναι να βρει την εξαφανισμένη κόρη του Άτλας (Έντγκαρ Ραμίρεζ), του πιο ισχυρού ανθρώπου του σύμπαντος. Η Λίλιθ σχηματίζει μια απροσδόκητη συμμαχία με μια ομάδα ‘ακατάλληλων’ - τον Ρόλαντ (Κέβιν Χαρτ), έναν έμπειρο μισθοφόρο, την Tiny Tina (Γκρίνμπλατ), μια άγρια έφηβη επαναστάτρια, τον Κριγκ (Μουντεάνου), τον προστάτη της Tina, την Δρ Τάνις (Τζέιμι Λι Κέρτις – Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου για την ταινία «Τα Πάντα όλα»), μια επιστήμονα που τα έχει δει όλα, και τον Claptrap (Μπλακ), ένα σοφό ρομπότ.

Μαζί, αυτοί οι απίθανοι ήρωες πρέπει να πολεμήσουν ένα εξωγήινο είδος και επικίνδυνους ληστές για να αποκαλύψουν ένα από τα πιο εκρηκτικά μυστικά της Πανδώρας. Η μοίρα του σύμπαντος θα μπορούσε να είναι στα χέρια τους – αλλά θα παλέψουν για κάτι περισσότερο: ο ένας για τον άλλον.

Ο νέος αυτός ρόλος της εκπληκτικής Κέιτ Μπλάνσετ - Cate Blanchett φαντάζει αναμφίβολα διαφορετικός και ίσως πιο light μετά τον πολύ απαιτητικό και σκοτεινό ρόλο που έκανε στο «Tar» πέρυσι, και προτάθηκε εκ νέου για Όσκαρ α’ γυναικείας ερμηενίας.

Το σενάριο είναι του Ελάι Ροθ και του Τζόι Κρόμπι (Joe Crombie).

Παραγωγοί είναι οι: Avi Arad, Erik Feig, Ari Arad.

Την ταινία όταν με το καλό βγει θα την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα. Ο φημολογούμενος προϋπολογισμός της είναι 100 εκατ. δολάρια.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture