Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Eurovision 2024: Με την 17χρονη Σίλια Καψή η Κύπρος στο Μάλμε της Σουηδίας

Eurovision 2024: Με την 17χρονη Σίλια Κα...

To teaser για το τραγούδι της Κύπρου με τίτλο «Liar» που έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος, έδωσε στη δημοσιότητα το ΡΙΚ

Μία μικρή γεύση από το video clip του τραγουδιού «Liar» και την νεαρή ερμηνεύτρια Σίλια Καψή, η οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 68ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision έδωσε στη δημοσιότητα το ΡΙΚ.

Πλαισιωμένη από δύο χορευτές και ντυμένη στα χρυσά από Ελληνίδα σχεδιάστρια, η 17χρονη Σίλια Καψή τραγουδά το «Liar» σε σύνθεση του Έλληνα δημιουργού Δημήτρη Κοντόπουλου σε ένα άκρως εντυπωσιακό λόμπι ξενοδοχείου της Λεμεσσού.

Η επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Γιουροβίζιον στο Μάλμε της Σουηδίας αναμένεται την ερχόμενη Πέμπτη (29/2/2024).

Το ΡΙΚ βρέθηκε στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ και μίλησε με τη Σίλια Καψή, η οποία εξέφρασε τη μεγάλη της χαρά για την εκπροσώπηση της Κύπρου, από την οποία και κατάγεται.

«Εύχομαι να σας κάνω όλους περήφανους» δήλωσε στην κάμερα του ΡΙΚ η νεαρή και δροσερή ερμηνεύτρια, σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ραδιοτηλεοπτικού φορέα της Κύπρου.

Τη χώρα μας να θυμίσουμε θα εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι και το δικό μας τραγούδι και βίντεο κλιπ θα δοθούν στη δημοσιότητα την Τσικνοπέμπτη 7/3.

*Η Silia Kapsis έχει γεννηθεί στις 5 Δεκεμβρίου του 2006.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight