Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μία κίνηση όλο ευαισθησία από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό παράρτημα Πάτρας

Μία κίνηση όλο ευαισθησία από τον Ελληνι...

Επισκέφτηκε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Εκπαίδευσης Παιδιών στο Φάσμα του Αυτισμού Πατρών, και προσέφερε εκπαιδευτικό υλικό στους μαθητές του

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 επισκέφτηκε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Εκπαίδευσης Παιδιών στο Φάσμα του Αυτισμού Πατρών, κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του παραρτήματος Πατρών.

Στόχος του κλιμακίου ήταν η προσφορά εκπαιδευτικού υλικού στους μαθητές του σχολείου.

Όπως είναι γνωστό ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με τη μακρόχρονη δράση του έχει συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση και υποστήριξη διάφορων κοινωνικών ομάδων μέσω της άμεσης ανταπόκρισης του στο εκάστοτε αίτημα. Έτσι και τώρα αφουγκραζόμενος τις ιδιαίτερες ανάγκες του Ειδικού Σχολείου Φάσμα Αυτισμού της περιοχής, προσέφερε εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό υλικό κατάλληλο για την εκπαίδευση παιδιών στο Φάσμα του Αυτισμού στηρίζοντας  παράλληλα το έργο των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού σχολείου Εκπαίδευσης παιδιών στο Φάσμα του Αυτισμού, ευχαριστούν δημοσίως θερμά την Πρόεδρο του τοπικού τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κα. Κανελλοπούλου Τάνια, τον Αντιπρόεδρο κο. Γκορίλα Θωμά καθώς και τους Εθελοντές Σαμαρείτες που επισκέφτηκαν το σχολείο. Ιδιαίτερα ευχαριστούν τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αυγερινό Αντώνη, ο οποίος συνέβαλλε στην υλοποίηση αυτής της δωρεάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις