Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορινθία: «Έχω την βάση του Δήμου στον υπολογιστή μου» λέει ο 45χρονος παλαιοχριστιανός

Κορινθία: «Έχω την βάση του Δήμου στον υ...

Τι αναφέρει

Ο 45χρονος παλαιοχριστιανός που ζει στην Κορινθία, μίλησε για όλα τα ζητήματα που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, αφότου αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου.

«Το ζήτημα με το βιομετρικά έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και για κάποιους που αντιστεκόμαστε θα βρίσκουν να λένε. Αυτή η δικαστική εντολή παραβιάζει την αξιοπρέπεια και τα πιστεύω μου. Όταν μας συνέλαβαν ήταν όλοι εκεί, και οι κόρες μου για 20 ώρες. Εάν υπήρχε κάτι ύποπτο δεν θα το είχαν βρει; Εμένα τα πιστεύω μου είναι εναντίων των βιομετρικών» είπε, μιλώντας στο Mega, σχετικά με το δείγμα DNA.

Κορινθία: Δεν μου αρέσει που δεν πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά, λέει η αδερφή του 46χρονου παλαιοχριστιανού

Αναφερόμενος στην εξαφάνιση της γυναίκας και των παιδιών του είπε: «Εγώ δεν είχα τηλέφωνο, δεν ξέρω τι γίνεται έξω. Δεν ξέρω πού είναι η γυναίκα και τα παιδιά μου. Θα πάω πρώτα να δω το παιδί μου στο ‘’Παίδων’’ να δω ότι είναι καλά. Μας διαλύουν την οικογένεια και μας παίρνουν τα παιδιά. Εσείς ζείτε στην Ελλάδα, εγώ ζω στην Ευρώπη. Νομίζω πως δεν είναι εφικτό να μείνω εκεί που ήμουν. Έχει γίνει κέντρο διερχομένων».

 Σχετικά με την εργασία του είπε: «Εγώ κάνω τηλεργασία. Ας αποδείξουν ότι δεν δουλεύω όταν εγώ τους φτιάχνω αυτά που ανεβαίνουν στο υπουργείο. Κάνω μία δουλειά που διαρκεί καιρό. Έχω την βάση του Δήμου στον υπολογιστή μου. Αν ζουσα στη Γερμανία με όσα αντιμετωπίζω θα καθόμουν και θα ζούσα μόνο από τα επιδόματα. Με 1.000 ευρώ καλούμε να ταΐσω 8 στόματα. Αυτό δεν είναι ακριβώς επιλογή».

Αναφερόμενος για την δράση του «Χρυσή Αυγή» είπε: «Δεν ισχύει αυτό για τον Παναγιώταρο. Πριν από 15 χρόνια δεν ήταν καν κόμμα η Χρυσή Αυγή. Πριν από 15 χρόνια ήπια μία μπύρα με τον Παναγιώταρο αλλά δεν συζητάμε για το ότι με μεγάλωσε κουμουνιστής πριν από αυτό; Ποτέ δεν ήμουν ενταγμένος στη Χρυσή Αυγή».

Νωρίτερα, μίλησε στο Mega ο δικηγόρος του 45χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος τόνισε πως: «Δόθηκε δύσκολα η αναβολή από την κ. προέδρο και εισαγγελία. Ο πρώτος λόγος που εξέθεσα ήταν η πραγματογνωμοσύνη που άμα θέλει ο ίδιος θα αναλύσει, γιατί αφορά μία πάθηση. Για τις δικές του πεποιθήσεις δεν ήθελε να δώσει δείγμα DNA. Εάν δεν δώσει ο ίδιος DNA μέχρι αύριο ελλοχεύει και πάλι ο κίνδυνος της απείθειας. Τον ενημέρωσα πως πρέπει να δώσει το βιολογικό υλικό».

Ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» από την ορεινή Κορινθία προσκόμισε στο αυτόφωρο μονομελές Κορίνθου έγγραφο, με το οποίο επικαλέστηκε ότι πάσχει από ψυχιατρικό νόσημα σε ποσοστό αναπηρίας 67%, ζήτησε να εξεταστεί από πραγματογνώμονα, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις