Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορινθία: Δεν μου αρέσει που δεν πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά, λέει η αδερφή του 46χρονου παλαιοχριστιανού

Κορινθία: Δεν μου αρέσει που δεν πηγαίνο...

Απηύθυνε έκκληση στη σύζυγό του να επιστρέψει με τα παιδιά και κάλεσε τον 46χρονο να υποβληθεί σε τεστ DNA

Τη διαφωνία της με την απόφαση του αδερφού της να μην στείλει τα παιδιά του σχολείο εξέφρασε η αδερφή του 46χρονου παλαιοχριστιανού στην Κορινθία, η οποία, ωστόσο, πρόσθεσε ότι σέβεται τα πιστεύω του.

«Δεν μου αρέσει που δεν πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά του αδερφού μου δεν ξέρω γιατί το κάνει» είπε το πρωί της Τετάρτης στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε: «Τα πιστεύω του κάθε ανθρώπου είναι σεβαστά. Είμαστε μια οικογένεια που είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας».

Μιλώντας για τον 46χρονο σήμερα αδελφό της είπε ότι «η ζωή του δεν είχε κάτι το περίεργο από μικρούς μας μεγαλώσανε πάρα πολύ ωραία δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα. Απλά μεγαλώσαμε σε νησί. Ο αδερφός μου λατρεύει τα παιδιά του δεν υπάρχει περίπτωση αιμομιξίας»

Ειδικά για τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας είπε πως «όσον αφορά τα παιδιά εγώ δεν πίστευα ότι θα δω κάτι τέτοιο στις κλήσεις βλέπαμε ένα τροχόσπιτο. Δεν ξέρω γιατί ο αδερφός μου δεν τα πήγαινε σχολείο αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω. Άμα ο αδερφός μου είχε τέτοιες πεποιθήσεις δεν θα είχανε τελειώσει το σχολείο ούτε θα σπουδάζανε. Τις απόψεις του κάθε ανθρώπου και τα πιστεύω του τα σεβόμαστε»

Ερωτηθείσα, τέλος, γιατί ο αδελφός της αρνείται να υποβληθεί σε τεστ DNA, η ίδια απάντησε ότι «το ποιανού είναι το παιδί της ανιψιάς μου δεν αφορά κανέναν. Ο αδελφός μου αρνείται το τεστ DNA στα πλαίσια του παλαιόχριστιανισμού. Θέλω να πω στον αδερφό μου να κάνει το τεστ DNA. Είμαστε όλοι εδώ για να σας βοηθήσουμε, η σύζυγος του αδερφού μου μπορεί να έχει φοβηθεί μην της πάρουνε τα παιδιά. Κάνω έκκληση στην σύζυγό του αδερφού μου να γυρίσει με τα παιδιά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις