Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ορεινή Κορινθία: Απολογείται ο πατέρας της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» που ζούσε σε λαγούμια

Ορεινή Κορινθία: Απολογείται ο πατέρας τ...

Τα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας και η μητέρα εξακολουθούν να είναι άφαντοι

Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των αυτοαποκαλούμενων «παλαιοχριστιανών», που βρέθηκε να ζει σε λαγούμια στην Ορεινή Κορινθία, καθώς αναμένεται να απολογηθεί για μια σειρά από αδικήματα.

Ο πατέρας της οικογένειας συνελήφθη την Κυριακή στην Ορεινή Κορινθία, για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, απείθεια, αλλά και για τη μη συμμόρφωση με τον νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης των παιδιών σε σχολείο.

Σημειώνεται πως τα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας εξακολουθούν να είναι άφαντα – μαζί με την μητέρα – και η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις η μητέρα μαζί με τα παιδιά κρύβονται σε μοναστήρι παλαιοημερολογιτών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και μάλιστα σ’ ένα από τα πλέον δυσπρόσιτα, καθώς δεν υπάρχει ούτε τηλέφωνο για επικοινωνία με τον «έξω κόσμο».

Εισαγγελική διάταξη για τεστ DNA στα παιδιά
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά έχει εκδοθεί εισαγγελική διάταξη ώστε να γίνει τεστ DNA στα παιδιά ειδικά μετά την επιμονή της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας να μην αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της. 

Ωστόσο, ο πατέρας αρνείται να δώσει DNA με τον δικηγόρο του 45χρονου να δηλώνει: «Δεν θέλει να δώσει DNA παρά την προτροπή την δική μου να δώσει διότι δεν υπάρχει και δεν ελλοχεύει κανένας κίνδυνος ποινικός καθώς τα παιδιά αυτά προέρχονται από τους άνδρες που έχουν οι κόρες του».

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο 45χρονος έχει καταγραφεί σε πλάνα στα επεισόδια με τους χρυσαυγίτες έξω από το θέατρο Χυτήριο το 2012, με τον ίδιο να παραδέχεται ότι τότε είχε σχέσεις μαζί τους.

Ο 45χρονος πατέρας που αυτοπροσδιορίζεται παλαιοχριστιανός εργαζόταν για περισσότερο από τρία χρόνια στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ερέτριας με τηλεργασία από το λαγούμι των 30 μέτρων στην ορεινή Κορινθία.

Είχε ζητήσει μετάταξη από από τον δήμο Ηλιούπολης, προσκομίζοντας δικαιολογητικά, όπου αναγραφόταν πρόβλημα υγείας. Το αίτημα του έγινε ομόφωνα δεκτό και ξεκινά να εργάζεται στον δήμο Ερέτριας με εξ αποστάσεως εργασία και μισθό 1.029 ευρώ καθαρά μηνιαίως.

Για την υπόθεση της τηλεργασίας από τα λαγούμια έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις