Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ορεινή Κορινθία: Αρνείται να δώσει δείγμα DNA ο 45χρονος παλαιοχριστιανός

Ορεινή Κορινθία: Αρνείται να δώσει δείγμ...

Τι δήλωσε

Αρνείται να δώσει δείγμα DNA ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών που ζούσαν σε λαγούμια στην Κορινθία.

 Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Από που κι ως πού να δώσω εγώ βιολογικό υλικό; Υποχρεωτικό ξε-υποχρεωτικό, είμαι εναντίον αυτών, τα βιομετρικά. Ούτε το εμβόλιο. Ούτε το ηλεκτρονικό αποτύπωμα, δακτυλικό έδωσα».

Κορινθία: Εντολή εισαγγελέα για τεστ DNA στα παιδιά των «Παλαιοχριστιανών»

Αρνήθηκε μετ επιτάσεως τις υπόνοιες περί αιμομιξίας, λέγοντας: «Ποιο παιδί, ποια αιμομιξία; Τι λέτε τώρα; Εγώ τους είπα όταν βγω απο δω, θα κοιτάξω να την βρω, αφού μου έχουν πάρει όλα τα τηλέφωνα και όλα και είμαι ταραγμένος με αυτή την υπόθεση».

«Προσπαθώ να του αλλάξω γνώμη για το DNA»

«Δεν το αντιλαμβάνεται τι σημασία έχει ο πελάτης μου. Μην προστρέξει κάποιος αρνητικά και πονηρά νομίζοντας οτι αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει να δώσει γιατί είναι ένοχος. Γι’ αυτό θα προσπαθήσω να τον μεταπείσω και αύριο ώστε να αποδειχθεί η αλήθεια και να μην τον δικάζουμε πριν βγει το αποτέλεσμα» είπε, από την πλευρά του ο δικηγόρος του 45χρονου.

Στο ερώτημα για το πού μπορεί να βρίσκεται η σύζυγός του, ο δικηγόρος του απάντησε: «Κανείς πραγματικά δεν γνωρίζει και πρέπει να τις βρούμε και σε τι κατάσταση είναι, αλλά και σε ποιο σημείο θα έφτανε η εισαγγελία. Δεν αναζητούνται. Θέλουμε την βοήθεια αρχών και συγγενών, να εξασφαλίσουμε την υγεία των παιδιών και που θα κατοικούν. Το μετέπειτα είναι το σημαντικό. Δεν υπάρχει μέριμνα από την μεριά της πολιτείας για το που θα μείνουν σε περίπτωση που αναζητήσει τα τένκα ο πατέρας. Και τέλει με όλες τις ασφαλείς συνθήκες διαβίωσης των παιδιών, ώστε να ενωθεί η οικογένεια σαν κανονική οικογένεια»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις