Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα, στην Ινδία: «Τιμή μου να βρίσκομαι εδώ»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη σύζυγό ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Στην Ινδία έφτασε τα ξημερώματα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε δεκτός από τον πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε μόλις έφτασε στην Ινδία: «Είναι πραγματική τιμή να βρίσκομαι στην Ινδία σε επίσημη επίσκεψη, ανταποδίδοντας την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού στην Ελλάδα πριν από λίγους μήνες.

Για την Ελλάδα η στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ των δύο χωρών μας έχει ιδιαίτερη σημασία και θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, πολιτικές διαβουλεύσεις, τη στρατηγική συνεργασία μας, αλλά και την προώθηση των οικονομικών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών μας. Είναι, λοιπόν, πραγματική τιμή να βρίσκομαι εδώ και προσβλέπω στις συζητήσεις που θα έχουμε με τον Πρωθυπουργό».

 

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Mahatma Gandhi και άφησε το δικό του μήνυμα στο βιβλίο επισκεπτών. Μάλιστα, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του έβγαλαν τα παπούτσια τους για να αποτίσουν φόρο τιμής στον σπουδαίο Μαχάτμα Γκάντι, καθώς στο μνημείο απαγορεύεται να φορούν παπούτσια ως ένδειξη σεβασμού. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις