Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λάρισα: Τραυματίστηκε ανήλικο κορίτσι σε καυγά που σημειώθηκε σε κεντρική πλατεία

Λάρισα: Τραυματίστηκε ανήλικο κορίτσι σε...

Τσακώθηκε σε κεντρική πλατεία της πόλης, με άλλο ανήλικο κορίτσι…

Τα αίματα άναψαν σε κεντρική πλατεία στη Λάρισα και μετά από καυγά, ένα ανήλικο κορίτσι μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένο σε νοσοκομείο της πόλης.

Ήταν ακόμα ένα επεισόδιο στο οποίο πρωταγωνίστησαν μικρά παιδιά που πηγαίνουν σχολείο. Με τα βίαια επεισόδια να είναι διαδοχικά και στη Θεσσαλία.

 Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα στην Κεντρική πλατεία στη Λάρισα, όταν δύο ανήλικα κορίτσια ενεπλάκησαν σε καυγά, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της μίας.

Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα όταν, κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, τα δύο κορίτσια λογομάχησαν για άγνωστη μέχρις στιγμής αιτία.

Γρήγορα τα αίματα “άναψαν”, με τις ανήλικες να “πιάνονται” στα χέρια, με αποτέλεσμα, πάνω στον καυγά, η μία να χάσει την ισορροπία της και να βρεθεί στο έδαφος.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το κορίτσι για προληπτικούς λόγους στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ δυνάμεις της Αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο διενεργούν έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις