Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor 2024 - Spoiler 18/2: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 2024 - Spoiler 18/2: Αυτός είνα...

Σύμφωνα με τα spoiler που έχουν κυκλοφορήσει ήδη, τον πρώτο αγώνα ασυλίας θα τον κερδίσουν οι Μαχητές

Πολύ δυνατός αναμένεται να είναι ο πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας, που έρχεται στο Survivor.

 Στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουν οι φανατικοί τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Κόκκινοι και Μπλε θα τα δώσουν όλα για να μην χρειαστεί να βγάλουν κάποιον παίκτη τους στον τάκο.

Survivor 2024 - Spoiler 18/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Σύμφωνα με τα spoiler που έχουν κυκλοφορήσει ήδη, τον πρώτο αγώνα ασυλίας θα τον κερδίσουν οι Μαχητές και έτσι οι Διάσημοι θα κληθούν να διαλέξουν κάποιον συμπαίκτη τους, ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση της εβδομάδας.

 Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος
Απ’ ότι φαίνεται ο παίκτης που θα ψηφιστεί θα είναι ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.Υπενθυμίζεται ότι ο Θοδωρής Τουρκογεώργος μπήκε στο παιχνίδι πριν από λίγες μέρες, μαζί με τους: Έλενα Αμανατίδου, Σταυρούλα Χρυσαειδή και James Καφετζή.

 Ποιος είναι ο Θοδωρής Τουρκογεώργος
Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι 30 ετών και γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και ζει. Είναι παντρεμένος και πριν από μόλις έναν μήνα έγινε μπαμπάς! Έχει τελειώσει σχολή για Personal Trainer και σχολή μαγειρικής, όποτε είναι έτοιμος να προτείνει καινούργιες συνταγές φακόρυζου στην ομάδα του! Πλέον δουλεύει σε γυμναστήριο ως manager αλλά και ως personal trainer. O ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως «απλό, λιτό και απέριττο» ενώ δεν ανέχεται την αδικία και την ασέβεια. Στο Survivor έρχεται για να ζήσει την εμπειρία της επιβίωσης παρά το γεγονός πως δεν έχει κάνει ούτε camping στην ζωή του! Το έπαθλο του Survivor θα το χρησιμοποιήσει για να αγοράσει πολλές… πάνες στη νεογέννητη κόρη του!
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight