Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor: Ήταν το αουτσάιντερ και αποχώρησε δακρυσμένη από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor: Ήταν το αουτσάιντερ και αποχώρ...

Ποια παίκτρια των Διασήμων αποχώρησε από το Survivor;

Την ύστατη μάχη στο Survivor κλήθηκαν να δώσουν, το βράδυ της Τετάρτης, τέσσερις παίκτριες από την ομάδα των Διασήμων.

Ο λόγος για την Ζωή Ασουμανάκη, την Μαρία Αντωνά, την Κατερίνα Δαλάκα και την Όλγα Πηλιάκη οι οποίες βρέθηκαν αυτή την εβδομάδα, για διαφορετικούς λόγους, στον… τάκο του ριάλιτι επιβίωσης.

Η παίκτρια με τα καλύτερα στατιστικά από την πρώτη μέρα του Survivor ήταν η Κατερίνα Δαλάκα οπότε και είχε την δυνατότητα να επιλέξει τον τελικό στόχο της μονομαχίας. Στη δεύτερη θέση ήρθε η Μαρία Αντωνά ενώ στην τρίτη η Όλγα Πηλιάκη και τελευταία η Ζωή Ασουμανάκη.

Ως είθισται, δε, τα ματσαρίσματα σε αυτό το σημείο του Survivor  έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες και ο Γιώργος Λιανός έδειξε πως θα έπρεπε να κοντραριστεί η Κατερίνα Δαλάκα με την Ζωή Ασουμανάκη και η Μαρία Αντωνά με την Όλγα Πηλιάκη. Οι ηττημένες από τα δυο αυτά δίδυμα θα «πάλευαν» μεταξύ τους ώστε να προέκυπτε και το πρόσωπο εκείνο που θα έπρεπε να αφήσει αυτήν ακριβώς τη χρονική στιγμή πίσω τον Άγιο Δομίνικο και τον Survivor.

Έχοντας «καθαρίσει» με ευκολία τις μονομαχίες τους, η Κατερίνα Δαλάκα και η Όλγα Πηλιάκη κάθισαν ήρεμες στον κόκκινο πάγκο αφήνοντας πίσω τις άλλες δυο παίκτριες των Διασήμων να τα δώσουν όλα για την παραμονή στο παιχνίδι. Εμφανώς αγχωμένες αμφότερες, Μαρία Αντωνά και Ζωή Ασουμανάκη ρίχθηκαν για τελευταία φορά στον στίβο μάχης.

Εκεί λοιπόν, με σκορ 4 – 2, η αποχώρηση του Survivor κρίθηκε και η Ζωή Ασουμάνακη ήταν εκείνη που έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Μάλιστα, το νεαρό μοντέλο δεν έκρυψε την βαθιά της θλίψη για αυτή την έκβαση της μονομαχίας. «Έβαλα ότι είχα και δεν είχα στο run, δεν είμαι αθλήτρια. Έβαλα τα δυνατά μου, έκανα ότι μπορούσα και χαίρομαι πάρα πολύ που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους εδώ» τόνισε, μεταξύ άλλων, η πρώην πια παίκτρια του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight