Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Ο αγώνας συνεχίζεται το επόμενο διήμερο για τους αγρότες - Σύσσωμοι σήμερα ανοίγουν τα διόδια της Γέφυρας

Αχαΐα: Ο αγώνας συνεχίζεται το επόμενο δ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Μαζί τους και οι Αιτωλοακαρνάνες και οι έμποροι των λαϊκών αγορών

Αποφασισμένοι να μην κάνουν ούτε βήμα πίσω από τις βασικές τους διεκδικήσεις εμφανίζονται οι αγρότες, οι οποίοι συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τις κινητοποιήσεις τους.

Παράλληλα, ξεκινούν να ζεσταίνουν τις μηχανές τους για να κατέβουν στην Αθήνα, καθώς για την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί πανελλαδικό συλλαλητήριο στην πρωτεύουσα με τρακτέρ.

Στην Δυτική Ελλάδα, το Σάββατο, αγρότες από την Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία  σκοπεύουν, σήμερα στις 2 το μεσημέρι, να ανοίξουν τα διόδια της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, ώστε η διέλευση να είναι δωρεάν, χωρίς να δημιουργήσουν πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΙΓΙΟΥ: Μέλη του αγροτικού συλλόγου Αιγίου «Μπακόπουλος-Ντρίνιας» θα δώσουν το παρών, σήμερα το μεσημέρι, στο άνοιγμα της Γέφυρας, ενώ θα συνεχίσουν τις συγκεντρώσεις στη γέφυρα του Σελινούντα, κλείνοντας συμβολικά το δρόμο για μια ώρα. Την Παρασκευή το απόγευμα, πραγματοποίησαν πορεία με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα από το μπλόκο μέχρι το κέντρο του Αιγίου, παρέμειναν για λίγη ώρα και στη συνέχεια επέστρεψαν στην παλαιά εθνική οδό.

ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ: Μαζί με τους συναδέλφους τους θα μεταβούν στη Γέφυρα, σήμερα το μεσημέρι, και θα  ανοίξουν τα διόδια, στηρίζοντας το κάλεσμα της Νίκαιας για κλιμάκωση του αγώνα εν όψει της συνάντησης των μπλόκων με τον πρωθυπουργό. Το «ραντεβού» με τα τρακτέρ και τα αγροτικά οχήματα έχει δοθεί, στις 11.30 το πρωί στη θέση Κουρλαμπά και στις 10.30 το πρωί, στο Διάσελο.

ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ: Στη Γέφυρα θα βρεθεί και αντιπροσωπεία των αγροτών της Δυτικής Αχαΐας. Το διήμερο θα συνεχίσουν κανονικά τις κινητοποιήσεις τους, με μπλόκο το απόγευμα στα φανάρια της Κάτω Αχαϊας.

ΑΓΡΟΤΕΣ ΩΛΕΝΙΑΣ: Παρόντες το μεσημέρι του Σαββάτου, στο άνοιγμα της Γέφυρας, μαζί με όλους τους συλλόγους του νομού της Αχαϊας αλλά και της Αιτωλοακαρνανίας.

ΕΜΠΟΡΟΙ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ: Θα βρεθούν, μαζί με τους αγρότες, στο άνοιγμα των διοδίων στη Γέφυρα, ενώ τη Δευτέρα «κλείνουν» τις λαϊκές αγορές. Επίσης, μέλη των συλλόγων των λαϊκών αγορών, θα συστρατευτούν με τους αγρότες στην μεγάλη πορεία που θα γίνει στην Αθήνα, ενώ θα παρίστανται στα μπλόκα που θα στήνουν οι αγρότες, σε Κάτω Αχαΐα, Αίγιο και Ερύμανθο, τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις