Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η παραλία: Μαίρη Μηνά και Μαρία Ναυπλιώτου μπαίνουν στη σειρά της Ερτ1

Η παραλία: Μαίρη Μηνά και Μαρία Ναυπλιώτ...

Η τηλεοπτική σειρά που κατάφερε φέτος να ξεχωρίσει

Η παραλία - Η τηλεοπτική σειρά που κατάφερε φέτος να ξεχωρίσει συνεχίζεται με συγκλονιστικές εξελίξεις με την είσοδο των νέων ηθοποιών.

Τέλος Φεβρουαρίου αναμένεται να γνωρίσουν οι τηλεθεατές της “Παραλίας” την Μαίρη, την όμορφη ψυχίατρο που θα φέρει αναστάτωση στη ζωή του Δημητρού. Τον ρόλο της Μαίρης θα υποδυθεί η Μαίρη Μηνά.

«Η παραλία»: Ο θάνατος της Υπατίας «γονάτισε» το Twitter

Η ηθοποιός που γνώρισε μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία στην «Αγγελική» του Alpha πριν 3 χρόνια και την είδαμε σε ένα guest στο IQ 160 του Star πέρσι, επιστρέφει δυναμικά στη μικρή οθόνη.

Η Μαίρη είναι μια νέα, όμορφη, αινιγματική ψυχίατρος που πιστεύει ότι οι ψυχιατρικές μέθοδοι της εποχής είναι ξεπερασμένες και προσπαθεί να εφαρμόσει καινοτόμες μεθόδους στους ασθενείς της. Η γνωριμία της με τον Δημητρό θα λειτουργήσει καταλυτικά για εκείνον, καθώς θα τον φέρει για πρώτη φορά σε επαφή με τα πραγματικά του συναισθήματα και το πώς νιώθει για τη ζωή του. Αυτό που δεν φαντάζεται κανείς, ωστόσο, είναι ότι η Μαίρη κουβαλάει ένα μεγάλο μυστικό το οποίο θα αποδειχθεί κομβικό για όλες τις σχέσεις της σειράς.

 Λίγα επεισόδια αργότερα θα κάνει την εμφανισή της και η Μαρία Ναυπλιώτου η οποία θα υποδυθεί μια χήρα.

Μια εντυπωσιακή, επιβλητική γυναίκα, η οποία έχει χτυπηθεί σκληρά από τη μοίρα, χάνοντας τους ανθρώπους που αγαπάει. Έχει επιλέξει να ζει ασκητικά, μακριά από το χωριό, σε ένα απομονωμένο αγρόκτημα, κοντά στα Μάταλα. Μια αναπάντεχη συνάντησή της με τον Χάρι και τον πιτσιρικά (Νικολάκης Ζεγκίνογλου), θα την κάνει να αναθεωρήσει τις επιλογές της και θα την οδηγήσει στο φωτεινό μονοπάτι της ζωής, το οποίο νόμιζε ότι είχε για πάντα χάσει.

Και ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου που θα υποδυθεί τον πιτσιρικά θα κάνει την είσοδό του στη σειρά αρχές Μαρτίου, λίγο πριν δούμε την Μαρία Ναυπλιώτου.

Τον Μάρτιο αναμένεται να ολοκληρωθούν οριστικά τα γυρίσματα της σειράς που κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό αλλά όπως όλα δείχνουν ανήκει στις τηλεοπτικές δουλειές  που δεν θα συνεχίζουν του χρόνου.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight