Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιχειρηματίας βρέθηκε πυροβολημένος και απανθρακωμένος μέσα σε καμένο αυτοκίνητο - Είχαν δολοφονήσει και τη σύζυγό του

Επιχειρηματίας βρέθηκε πυροβολημένος και...

Οι δράστες διέφυγαν με μηχανή, ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία για έναν άνδρα ο οποίος βρέθηκε νεκρός μετά από πυροβολισμό και απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στη Μάνδρα.

Μάνδρα: Μαφιόζικη δολοφονία - Απανθρακωμένη σορός επιχειρηματία σε αυτοκίνητο

Το όχημα στο οποίο βρέθηκε νεκρό το άτομο, ανήκει σε επιχειρηματία που δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο κρεάτων, ενώ κατά το παρελθόν είχε εμπλακεί και στα διοικητικά ποδοσφαιρικής ομάδας. 

Σημειώνεται πως και η σύζυγος του θύματος είχε δολοφονηθεί στην Μάνδρα. Τότε γινόταν λόγος για μαφιόζικη εκτέλεση. Οι αρχές τώρα εξετάζουν εάν συνδέονται οι δολοφονίες.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι διέφυγαν με μηχανή. Το όχημα βρέθηκε στην οδό Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα και στο σημείο επιχείρησαν πυροσβέστες για να σβήσουν τη φωτιά.

Από τις έρευνες της ΕΛΑΣ, βρέθηκαν, δίπλα από το καμένο όχημα, κάλυκες ενώ εντός του οχήματος, εντοπίστηκε Καλάσνικοφ το οποίο εκτιμάται ότι είναι το όπλο της δολοφονίας που πέταξαν οι δράστες μετά την εκτέλεση. Λίγα μέτρα πιο μακριά εντοπίστηκε ένα άλλο αυτοκίνητο καμένο, πιθανότατα των δραστών.

Προς το παρόν εξετάζεται αν το όχημα του θύματος πυρπολήθηκε επί τούτου από τους δράστες ή αν κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών πήρε φωτιά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις