Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βασιλιάς Κάρολος: Η στιγμή που το BBC ανακοινώνει την είδηση για τον καρκίνο

Βασιλιάς Κάρολος: Η στιγμή που το BBC αν...

Έχει ήδη ξεκινήσει θεραπείες

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Βρετανία μετά την ανακοίνωση πως ο βασιλιάς Κάρολος έχει καρκίνο.

Βασιλιάς Κάρολος: Διαγνώστηκε με καρκίνο - Τι ανακοίνωσε το Μπάκιγχαμ

Μετά το θρίλερ με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, μουδιασμένοι οι Βρετανία παρακολουθούν τις εξελίξεις για τη διάγνωση καρκίνου στον βασιλιά Κάρολο, αφού το Μπάκιγχαμ είχε ανακοινώσει τις προηγούμενες ημέρες πως υποβλήθηκε σε επέμβαση ρουτίνας.

Ο βασιλιάς Κάρολος είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση για υπερτροφία προστάτη. Ο ίδιος ανέφερε πως επρόκειτο για επέμβαση ρουτίνας και καλούσε τους άνδρες να εξετάζονται.

Ωστόσο, μία εβδομάδα μετά, το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε πως ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο, ο οποίος δεν σχετίζεται με τον προστάτη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Παλατιού, ο βασιλιάς Κάρολος ξεκίνησε ήδη θεραπείες και «ανυπομονεί να επιστρέψει σε πλήρη δημόσια καθήκοντα το συντομότερο δυνατό».

Το Μπάκιγχαμ δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το στάδιο του καρκίνου ή τη διάγνωση. Αν και θα αναστείλει τις δημόσιες εκδηλώσεις του, ο 75χρονος θα συνεχίσει να ασκεί τον συνταγματικό του ρόλο ως αρχηγός του κράτους.

Βασιλιάς Κάρολος: Το έκτακτο δελτίο του BBC
Τα βρετανικά ΜΜΕ με έκτακτα ενημέρωσαν το κοινό για την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ. Το BBC με έκτακτο δελτίο στην τηλεόραση ενημέρωσε το κοινό πως ο βασιλιάς Κάρολος έχει καρκίνο. Η παρουσιάστρια διάβασε την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ ενώ η ρεπόρτερ σχολίασε πως η βασιλική οικογένεια και ο ίδιος ο Κάρολος σοκαρίστηκαν από τη διάγνωση, που έγινε 17 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. «Πρόκειται για μια δύσκολη περίοδο για τον βασιλιά και την οικογένεια», συμπλήρωσε.

Κάποια από τα καθήκοντά του θα αναλάβει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Καμίλα, σύμφωνα με τη ρεπόρτερ, αφού πλέον ο βασιλιάς Κάρολος είναι επικεντρωμένος στην υγεία του.

«Ο βασιλιάς έχει καρκίνο», γράφει με κεφαλαία η Daily Mail. Τα κεντρικά θέματα στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες αναφέρονται στη διάγνωση του Καρόλου ενώ ήδη ο Ρίσι Σούνακ του ευχήθηκε περαστικά, σύμφωνα με την Telegraph.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight