Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Τέιλορ Σουίφτ να σνόμπαρε τη Σελίν Ντιόν στην απονομή των Γκράμι; Σάλος στα social media

Η Τέιλορ Σουίφτ να σνόμπαρε τη Σελίν Ντι...

Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων διχάστηκαν: Η Τέιλορ Σουιφτ ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το Grammy της και αγνόησε τη Σελίν Ντιόν - Είναι δυνατόν;

Πώς είναι δυνατόν μια καλλιτέχνις που βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της, λατρεύεται σε όλο τον κόσμο, αναδείχθηκε σε πρόσωπο της χρονιάς από το TIME, θεωρείται τόσο επιδραστική για να επηρεάσει το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών και, γιατί όχι, και των ευρωεκλογών, να βλέπει τη στιγμή της αποθέωσής της να της γυρίζει μπούμερανγκ;

Ο λόγος για την Τέιλορ Σουιφτ, την Αμερικανίδα απόλυτη ποπ σταρ που σε ηλικία 34 ετών έγινε η πρώτη που βραβεύτηκε για τέταρτη φορά με το βραβείο Grammy για το "άλμπουμ της χρονιάς". Η φετινή βράβευση της απονεμήθηκε για το άλμπουμ "Midnights” ενώ έχει βραβευθεί και για τα άλμπουμ "Fearless”, "1989” και "Folklore”.

Grammy: Η εμφάνιση έκπληξη της Σελίν Ντιόν και το ρεκόρ της Τέιλορ Σουίφτ

Τι συνέβη όμως τη στιγμή που ακούστηκε το όνομά της και ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της εν μέσω επευφημιών;

Το κοινό είχε παρακολουθήσει τη Σελίν Ντιόν να ανοίγει τον λαμπερό φάκελο και να διαβάζει το όνομα της "Miss Americana".

Η Σουίφτ σηκώνεται από τη θέση της, αγκαλιάζεται με τους δικούς της ανθρώπους, παίρνει από το χέρι τη Λάνα ντελ Ρέι και μαζί ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια από το πλάι για να βρεθούν πάνω στη σκηνή.

Εκεί αρχίζουν νέες αγκαλιές και πανηγυρισμοί με άλλα αγαπητά της πρόσωπα.

Μία ξεχωριστή στιγμή στα 66α Γκράμμυ: Η θρυλική Τζόνι Μίτσελ για 1η φορά στη σκηνή των μουσικών βραβείων

Όλη αυτή την ώρα, η 55χρονη Σελίν Ντιόν , δύο φορές βραβευμένη με Grammy για το "άλμπουμ της χρονιάς", παρακολουθεί χαμογελώντας συγκρατημένα.

Πολύ κομψά χτενισμένη και μακιγιαρισμένη και φορώντας δημιουργίες του οίκου Valentino, η Καναδή σταρ που έχει αποσυρθεί από την πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, μετά την ανακοίνωση ότι πάσχει από μια σπάνια και ανίατη νευρολογική νόσο, το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome-SPS).

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τη στιγμή της ανακοίνωσης της βράβευσης και τι ακολούθησε.

Τι έγινε στα κοινωνικά δίκτυα;
"Η Τέιλορ Σουίφτ δεν αγκάλιασε ούτε αναγνώρισε τη Σελίν Ντιόν. Δεν μπορώ να αντέξω αυτό το αίσχος", έγραψε ένας αναστατωμένος θαυμαστής στα social media.

"Ως κάποιος που έχει υπερασπιστεί την Τέιλορ στο παρελθόν, αυτό δεν μπορώ να το υπερασπιστώ. Καμία αναγνώριση στο πρόσωπο της Σελίν", πρόσθεσε ένας άλλος.

"Η Τέιλορ Σουίφτ δεν μπορεί να συνεχίσει να ζει αγνοώντας τη Σελίν Ντιόν στα Grammy" πρόσθεσε κάποιος άλλος.

"Η Τέιλορ Σουίφτ δεν αναγνωρίζει τη Σελίν Ντιόν, έναν θρύλο, στα Γκράμι, αλλά σέρνει τη Λάνα πάνω στη σκηνή; Χμ", έγραψε ένα άλλο άτομο σχετικά με το γεγονός ότι η Σουιφτ πήρε μαζί της τη Λάνα ντελ Ρέι πάνω στη σκηνή για τη βράβευσή της.

Η Σελίν Ντιόν ήταν εμφανώς συγκινημένη στην εμφάνισή της πάνω στη σκηνή όπου ανέβηκε με την υποστήριξη του μεγαλύτερου γιου Ρενέ-Σαρλ Ανζελί, 23 ετών για να παρουσιάσει το "άλμπουμ της χρονιάς" ενώ το κοινό την χειροκροτούσε όρθιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight