Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη Ρακιντζή - Πέθανε η αδελφή του

Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη Ρακιντζή - ...

Τι ανέφερε ο τραγουδιστής

Δύσκολες περνά ο Μιχάλης Ρακιντζής, καθώς πέθανε η αγαπημένη του αδελφή, Μαρίνα, η οποία ήταν και συνεργάτιδά του.

Η αδελφή του καλλιτέχνη υποβλήθηκε σε ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο 13 ωρών, το οποίο πήγε καλά, δίνοντας την εντύπωση πως είχε αποκατασταθεί η κατάσταση της υγείας της. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμεναν οι γιατροί. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, κόλλησε ένα μικρόβιο στη σπονδυλική στήλη, τα πράγματα ανατράπηκαν και τελικά δεν τα κατάφερε. Η οικογένεια του Μιχάλη Ρακιντζή βυθίστηκε στο πένθος. Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η οποία είναι μεγάλη σε ηλικία και δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε το παιδί της.

 Στο πλευρό της είναι πάντα ο Μιχάλης Ρακιντζής, που κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει. Ο τραγουδιστής έχει ακόμα μια αδελφή, η οποία ζει μόνιμα στην Αμερική, ήρθε στην Ελλάδα για να πει το τελευταίο «αντίο» στην Μαρίνα και επέστρεψε ξανά στις ΗΠΑ.

 Ο Μιχάλης Ρακιντζής επιβεβαίωσε την τραγική είδηση μιλώντας στην εφημερίδα On Time. «Χάσαμε τη Μαρίνα… Η αδερφή μου έφυγε έπειτα από ένα μικρόβιο που κόλλησε στη σπονδυλική της στήλη, το οποίο κόλλησε μετά το 13 ωρών χειρουργείο, το οποίο πήγε μια χαρά, αλλά μετά…» ανέφερε ο τραγουδιστής.

 

 
 

 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight