Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αποχώρηση - βόμβα από το “Cash or Trash”: Ποιος φεύγει και γιατί

Αποχώρηση - βόμβα από το “Cash or Trash”...

Ένα σημαντικό και δημοφιλές πρόσωπο του “Cash or Trash” αποφάσισε να μην συνεχίσει στην αγαπημένη εκπομπή

Μια σημαντική αποχώρηση από το “Cash or Trash”, την τηλεοπτική εκπομπή που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη, έγινε γνωστή.

Ο λόγος για τον concept maker Γιώργο Καράμπελα, έναν από τους πιο δημοφιλείς αγοραστές της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, ο εκκεντρικός byer ζήτησε από την παραγωγή του επιτυχημένου προγράμματος να μην συνεχίσει στον επόμενο κύκλο, αν και εφόσον υπάρξει.

Ο ίδιος μίλησε την Πέμπτη (01/02) στην πρωινή εκπομπή “Happy Day”, εκφράζοντας τον λόγο που αποχωρεί, ενώ τόνισε πως διατηρεί άριστες σχέσεις με το κανάλι του Star.

“Το να φύγω από το “Cash or Trash” ήταν απόλυτα δική μου απόφαση. Έχει να κάνει με την ανήσυχη λειτουργική μου προσωπικότητα“ είπε αρχικά.

“Αυτό που αναζητώ συνεχώς από τα project μου, είναι μια καινούργια πρόκληση. Είναι αυτό που λέμε στο χωριό μου, να φεύγουμε από το comfort zone. Δηλαδή, να φεύγουμε από την ζώνη που αισθανόμαστε ήρεμοι και ότι είναι όλα πάρα πολύ ωραία. Όταν εμένα μου συμβαίνει αυτό το πράγμα, κι έχει πολύ θετικό πρόσημο αυτό που εξηγώ, θέλω να φύγω και να πάω να χτίσω κάτι από την αρχή. Μετά το “Cash or Trash” θέλω να δω ποιο θα είναι το επόμενο project μου” εξήγησε ο Γιώργος Καράμπελας.

Βεβαίως, έχουμε μιλήσει με το κανάλι, είναι ενήμεροι. Έχουμε πει ότι λήγουν οι σχέσεις μας αυτή τη στιγμή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σίγουρα θα έχουμε και αλλά project μαζί. Και η πόρτα τους είναι ανοιχτή και η δική μου είναι ανοιχτή. Μπορεί στο άμεσο μέλλον να βρεθούμε σε ένα άλλο project και να κάνουμε άλλα υπέροχα πράγματα μαζί. Με έχουν καταλάβει πως θέλω να προχωρήσω και να εξελιχθώ”, κατέληξε.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καράμπελα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight