Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Greek Mafia: Ένταλμα σύλληψης για 45χρονο ομογενή από το Ουζμπεκιστάν

Greek Mafia: Ένταλμα σύλληψης για 45χρον...

Συνδέεται με τη δολοφονία Σκαφτούρου

Ένταλμα σύλληψης για έναν 45χρονο ομογενή από το Ουζμπεκιστάν ο οποίος φαίνεται να έχει σχέση με την Greek Mafia εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Πώς τον συνδέει η ΕΛ.ΑΣ. με τη δολοφονία Σκαφτούρου 

Ειδικότερα, ο καταζητούμενος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για λαθρεμπόριο τσιγάρων και φέρεται να συνδέεται με τη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου στη Βοιωτία, με την αστυνομία να εκτιμά πως πιθανώς έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η αστυνομία φέρεται να έφτασε στα ίχνη του από την ταυτοποίηση του DNA που είχε βρεθεί στη μοτοσυκλέτα που εγκατέλειψαν οι δράστες μετά το δολοφονικό χτύπημα καθώς και σε ένα όχημα.

Δύο προφυλακιστέοι - 10 άτομα στο στόχαστρο  

Υπενθυμίζεται πως προφυλακιστέοι έχουν κριθεί δυο βασικοί κατηγορούμενοι που εμπλέκονται στις δολοφονίες της Greek Μafia, μετά την απολογία τους, ενώ ένας 22χρονος που αντιμετωπίζει πλημμεληματικές κατηγορίες, αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα.

 Σε βάρος του 39χρονου και του 21χρονου συλληφθέντα έχουν αποδοθεί 9 κακουργηματικές κατηγορίες και 7 πλημμεληματικές και μεταξύ άλλων κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, συνέργεια σε ανθρωποκτονία, ληστεία, διακεκριμένη οπλοφορία, εμπρησμό, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών, ενώ ο τρίτος κατηγορούμενος βαρύνεται μόνο με τα πλημμελήματα της λαθρεμπορίας και της παράνομης οπλοκατοχής ενώ δεν φέρεται να έχει εμπλοκή στις δολοφονίες.

 Υπενθυμίζεται πως οι δολοφονικές επιθέσεις στις οποίες κατηγορούνται πως συμμετείχαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης αφορά τις δολοφονίες των Γιάννη Σκαφτούρου, Βασίλη Ρουμπάτη και Διονύση Μουζακίτη καθώς και τις απόπειρες ανθρωποκτονίας του Θεόδωρου Μαυρόπουλου και δύο συγγενικών προσώπων του Σκαφτούρου.

 Σημειώνεται ότι τουλάχιστον 10 είναι τα ασύλληπτα μέλη της Greek Μafia, στα οποία επικεντρώνονται οι Αρχές.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις