Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ομάδα Εθελοντισμού του σπιράλ: Έφτιαξαν «το δέντρο με το γάλα»

Ομάδα Εθελοντισμού του σπιράλ: Έφτιαξαν ...

Προσφορές σε «Κιβωτό Αγάπης», «Φωτεινό Αστέρι», «Χέρι-Χέρι» και «Συνάνθρωπους»

Σε μήνα αλληλεγγύης και προσφοράς εξελίχθηκε ο Ιανουάριος του 2024 για τη δημοτική παράταξη σπιράλ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σπιράλ:

"H Ομάδα Εργασίας #εθελοντισμός πήρε την πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για παιδιά, οικογένειες, ιδρύματα και συλλόγους που τα έχουν ανάγκη. Τα μέλη και οι φίλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έτσι, από την παραμονή των Θεοφανίων κατέφτασε στα γραφεία του σπιράλ μια ικανή ποσότητα γάλακτος εβαπορέ και άρχισε να δημιουργείται «το δέντρο με το γάλα», προσφορά για τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Ακολούθησαν διανομές των συγκεντρωμένων κιβωτίων γάλακτος με διαδοχικές επισκέψεις του Πέτρου Ψωμά και αντιπροσωπείας της ομάδας #εθελοντισμός του σπιράλ στα επιλεγμένα σημεία: στα γραφεία του ιδρύματος «Κιβωτός Αγάπης» και των ομάδων «Φωτεινό Αστέρι», «Χέρι Χέρι» και «Συνάνθρωποι». Σε όλες τις συναντήσεις ανταλλάχθηκαν ευχές με πολύ σεβασμό και πραγματικό ενδιαφέρον, καθώς και σκέψεις και προτάσεις για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών που με τόση θέρμη και αφοσίωση φροντίζονται, είτε σε δομές φιλοξενίας, είτε σε σπίτια ευάλωτων οικογενειών με μικρά παιδιά.

Η συγκεκριμένη δράση του σπιράλ έρχεται να συμπληρώσει μια σειρά αντίστοιχων πρωτοβουλιών κοινωνικού χαρακτήρα που σκοπό έχουν πάντα την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας και τον παραδειγματισμό για ανάληψη ευθύνης ανάλογων κινήσεων και από άλλους φορείς και συμπολίτες, με στόχο την προσφορά για το κοινό καλό.

Με την ευχή ο καινούριος χρόνος να φέρει σε όλους υγεία, προκοπή και λύσεις στα σημαντικά προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα πολλών συνδημοτών μας, οι άνθρωποι του σπιράλ απευθύνουν ένα τεράστιο «ευχαριστώ» σε όλους όσοι συνέβαλαν καθοριστικά στην ευλογημένη αυτή προσπάθεια, καθώς η διοργάνωση γνώρισε εξαιρετική επιτυχία.

Στις φωτογραφίες η Πρόεδρος της Κιβωτού της Αγάπης, κ. Κατερίνα Νικολάου, ο Πρόεδρος του Φωτεινού Αστεριού, κ. Χρήστος Σπηλιόπουλος και συνεργάτες του, η Αγγελική Νικολοπούλου και συνεργάτες της στο Χερι-Χέρι ο επικεφαλής του σπιράλ Πέτρος Ψωμάς, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας της παράταξης Μαρία Γούβη και Ευαγγελία Βαβαρούτα και κάποια από τα μέλη της πολυπρόσωπης ομάδας #εθελοντισμός (Άντα Ρεμούντη, Αντιγόνη Βαβαρούτα, Δημήτρης Παπαλάμπρου)".

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις