Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιορδανία: Νεκροί τρεις Αμερικανοί στρατιώτες από επίθεση με drone

Ιορδανία: Νεκροί τρεις Αμερικανοί στρατι...

Το Ιράν δείχνει ο Μπάιντεν

Τρεις Αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και 25 τραυματίστηκαν σε επίθεση drone σε φυλάκιο της Ιορδανίας, σε μια σημαντική κλιμάκωση της επίθεσης από τρομοκράτες που υποστηρίζονται από το Ιράν.

Η Κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ (CENTCOM) επιβεβαίωσε την επίθεση drone αυτοκτονίας σε αμερικανική βάση στην Ιορδανία.

Η επίθεση με drone αργά το Σάββατο έπληξε αμερικανική μια βάση στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας, κοντά στα σύνορα με τη Συρία, και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον άλλοι 25 άνθρωποι.

Από το πρωί της Κυριακής, το Ιράν - ο κύριος υποστηρικτής της αντι-ισραηλινής οργάνωσης Χεζμπολάχ - και οι πληρεξούσιοι του είναι οι κύριοι ύποπτοι. Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δείχνει ομάδες «υποστηριζόμενες από το Ιράν».


Εν τω μεταξύ, οι συγκρούσεις στην εμπόλεμη περιοχή συνεχίζουν να κλιμακώνονται, με τον πόλεμο στη Γάζα να συνεχίζεται και το Ιράν να ανταλλάσσει επί του παρόντος αεροπορικές επιδρομές με τον σύμμαχο των ΗΠΑ, το Πακιστάν.

Οι ΗΠΑ εξέδωσαν την Κυριακή ανακοίνωση με την οποία θρηνούν την απώλεια των στρατιωτικών, που μέχρι στιγμής δεν έχουν κατονομαστεί σε μια περίοδο που η Μέση Ανατολή θυμίζει καζάνι που βράζει.

Πηγή:protothema 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις