Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor 2024: Εκνευρισμένος ο Παππάς – “Υστερούν σε νοημοσύνη, μάς βλέπει και κόσμος”

Survivor 2024: Εκνευρισμένος ο Παππάς – ...

Μίλησε με σκληρά λόγια για τους συμπαίκτες του

Ερωτήματα γεννά στον Αλέξη Παππά η υποψηφιότητα σε βάρος του, που είδαμε στο συμβούλιο του νησιού του Survivor 2024, το βράδυ της Δευτέρας (22/01), όπου ο παίκτης της κόκκινης ομάδας έλαβε πέντε αρνητικές ψήφους

Η επόμενη ημέρα βρήκε τον Αλέξη Παππά αρκετά εκνευρισμένο με τους συμπαίκτες του και ο ίδιος στις δηλώσεις του στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης μοιράστηκε τους προβληματισμούς του για το αποτέλεσμα.

“Υπάρχει μια ψηφοφορία πάλι στο όνομά μου, η οποία μου γεννά δύο ερωτηματικά”, είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς και πρόσθεσε: “Το ένα είναι το αν υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία αποφάσισαν να μείνουν μια βδομάδα παραπάνω και το άλλο είναι αν με έχουν βάλει έτσι στο στόχαστρο γιατί πιστεύουν ότι κάτι δεν κάνω καλά ή ότι κάτι κάνω πολύ καλά και αυτό τους ανησυχεί”.

Η συζήτηση συνεχίστηκε και στην καλύβα των Διασήμων, με τον Νίκο Γκάνο να κατηγορεί τον παίκτη πως αν και “παλιός” στο Survivor δεν έκανε καλά ματσαρίσματα και άρα δεν “βοήθησε” τους καινούργιους.

“Μέχρι στιγμής, κάποιοι φαίνεται ότι υποτιμούν τη λογική μου και νομίζω ότι μιλώντας για λογική και για μυαλό αυτοί οι κάποιοι αποδεικνύουν ότι υστερούν. Μας βλέπει και κόσμος και μπορεί να καταλάβει ποιος έχει δυναμική, ποιος φέρνει πόντους, ποιος θα κάνει την ομάδα να φάει. Εγώ καταλαβαίνω ότι κάποιοι, οι οποίοι πιστεύουν ότι θα ψηφιστούν σύντομα, με την πρώτη ήττα μας, επειδή δεν είναι αρκετά δυνατοί, φοβούνται και θέλουν να μείνουν ακόμα μια εβδομάδα”, πρόσθεσε στη συνέχεια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight