Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νοσοκομείο Ρίου: Τι λέει στο thebest ο διοικητής για την πτώση του πάνελ ψευδοροφής- Τα σενάρια που εξετάζονται

Νοσοκομείο Ρίου: Τι λέει στο thebest ο δ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι είπε για το σενάριο της δολιοφθοράς

Το τι συνέβη και έπεσαν πάνελ ψευδοροφής στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου  εξετάζει η διοίκηση του.

Η κατάρρευση έγινε στην ορθοπεδική κλινική ενώ μέχρι τώρα δεν είναι γνωστό τι την προκάλεσε.  Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο διοικητής Δημήτρης Μπάκος, «από την πρώτη στιγμή που έγινε το συμβάν αποκλείστηκε το σημείο με κόκκινες κορδέλες. Έπεσαν δύο με τρία τετραγωνικά πλάκες ψευδοροφής μαζί με τους οδηγούς τους.  Αυτό συνέβη σε ένα τμήμα της εισόδου της β’ ορθοπεδικής κλινικής. Έχουν έρθει τεχνικοί και από τον ανάδοχο που έκανε την κατασκευή στο πλαίσιο της ενεργειακής αναβάθμισης. Η ψευδοροφή ήταν ολοκαίνουργια. Εξετάζεται το θέμα γιατί δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια πρώτη εξήγηση. Κάλεσα και την ασφάλεια για να διερευνήσει το συμβάν».

Απαντώντας αν μέσα στα σενάρια που εξετάζονται είναι και αυτό της δολιοφθοράς απάντησε:

«Είμαι διοικητής και όχι ντέντεκτιβ. Αντιμετωπίζω το θέμα τεχνικά, ζήτησα από τους αρμόδιους να ετοιμάσουν μία τεχνική έκθεση για το τι συνέβη αλλά και να εξετάσουν και να ελέγξουν και τις υπόλοιπες κατασκευές που έχουν φτιάξει. Περιμένω τα πορίσματα και τις τεχνικές εκθέσεις. Ένας διοικητής πρέπει να δει όλα τα σενάρια και τις εκδοχές. Όταν υπάρχει ένα συμβάν που δεν μπορείς να εξηγήσεις, είσαι αναγκασμένος να τα σκεφτείς όλα».

Να σημειώσουμε ότι όπως έγραψε νωρίτερα το thebest.gr, παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, όταν πήγε να επιθεωρήσει εργασίες τοποθέτησης πάνελ ενεργειακής κλάσης ως ψευδοροφή εντός του νοσοκομείου». 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις