Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τι λέει ο βουλευτής Ανδρέας Παναγιωτόπουλος για το τριήμερο στις Σπέτσες

Τι λέει ο βουλευτής Ανδρέας Παναγιωτόπου...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν την Κυριακή

«Πρωτόγνωρο» και «γόνιμο» χαρακτήρισε το τριήμερο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στις Σπέτσες ο βουλευτής Αχαΐας και τομεάρχης Υγείας, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

Οι εργασίες στη «συνεδρίαση των Σπετσών»,  στο σπίτι του προέδρου του κόμματος, βάσει του αρχικού προγραμματισμού θα ολοκληρώνονταν τη δεύτερη ημέρα του τριημέρου, ωστόσο κάποιοι από τους συμμετέχοντες δεν πρόλαβαν να παρουσιάσουν τις εισηγήσεις τους, με αποτέλεσμα οι εργασίες να συνεχιστούν μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr ο κ. Παναγιωτόπουλος, «ήταν ένα τριήμερο εντατικό, παραγωγικό και άκρως αποτελεσματικό. Ήταν πρωτόγνωρο για τα δεδομένα αλλά μας έφερε πιο κοντά γιατί γνωρίσαμε ο ένας τον τομέα του άλλου, τη δουλειά που έχει μέχρι σήμερα ο καθένας. Κυρίως έγινε συζήτηση στις προτάσεις του κάθε τομέα για το μέλλον. Ουσιαστικά αρχίσαμε να κεντάμε το ελληνικό όνειρο όπως είπε ο πρόεδρος, της σύγχρονης Αριστεράς λαμβάνοντας υπόψιν τις απαιτήσεις της κοινωνίας η οποία εναποθέτει τις ελπίδες στο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και ως κυβέρνηση αύριο για να τις δώσει λύσεις στα αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει και συνεχώς δημιουργεί η φιλελεύθερη πολιτική των επιλογών της Νέας δημοκρατίας και γενικότερα της δεξιάς». 

Όπως εξηγεί, «δεν είναι συνηθισμένο να συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα, και μάλιστα εκτός Αθηνών, με εντατική δουλειά τριημέρου έτσι ώστε ολόκληρη και συμπαγής η κοινοβουλευτική ομάδα να παρουσιάζει τη δουλειά της και τις προτάσεις της για να δημιουργηθεί το σύγχρονο πρόγραμμα του κόμματος. Έγινε συζήτηση επί προγραμματικών και οραματικών θέσεων του κάθε τομεάρχη στον τομέα που έχει αναλάβει. Ήταν γόνιμο και πρωτόγνωρο να δούμε τι προσθέτει ο καθένας από τη δική του οπτική γωνία και από τη δική του γεωγραφική περιφέρεια και να τα συνθέσουμε έτσι ώστε τελικά να καταλήγουμε σε κοινή πολιτική γραμμή».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις