Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Όταν τεράστιο πάνελ της οροφής του νοσοκομείου Ρίου, έπεσε πάνω στον διοικητή της 6ης ΥΠΕ - ΒΙΝΤΕΟ

Όταν τεράστιο πάνελ της οροφής του νοσοκ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Το περιστατικό ελέγχεται σε κάθε του διάσταση

Παραλίγο να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ όταν πήγε να επιθεωρήσει εργασίες τοποθέτησης πάνελ ενεργειακής κλάσης ως ψευδοροφή εντός του νοσοκομείου του Ρίου

Απίστευτες είναι οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν από την Ορθοπεδική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου στο Ρίο που δείχνουν την ψευδοροφή να έχει καταρρεύσει. Το ίδιο είχε γίνει το προηγούμενο βράδυ από την επιθεώρηση του διοικητή της 6ης ΥΠΕ και στην Γυναικολογική. Την οποία κλήθηκε να επιθεωρήσει επίσης ο κ. Καρβέλης. Και τότε έπεσε ξανά τμήμα της πρόσφατα τοποθετημένης με ενεργειακά πάνελ -αρκετών κιλών το κάθε ένα- ψευδοροφής.

Ο Γιάννης Καρβέλης δέχτηκε απευθείας χτύπημα από πάνελ που ξεκόλλησε από την οροφή, σχεδόν 3 μέτρα ψηλά και μόνο χάρη στην παρέμβαση ανθρώπων της τεχνικής υπηρεσίας και της ασφάλειας του νοσοκομείου, δεν κατέληξε στο κεφάλι του καθώς βρισκόταν ακριβώς κάτω από το τμήμα που είχε καταρρεύσει το προηγούμενο βράδυ.

Μεγάλο τμήμα ψευδοοροφής έπεσε πάνω στον Γ. Καρβέλη

Οι πόνοι από το τραύμα στην κνήμη του ποδιού του, ειδικά τις πρώτες ώρες, ήταν αφόρητοι για τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ. Ακόμη και σήμερα περπατά με σχετική δυσκολία.

Η τεχνική υπηρεσία της 6ης ΥΠΕ αλλά και του νοσοκομείου του Ρίου έχουν ενημερωθεί και κάνουν έρευνα και σχετική τεχνική έκθεση ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες που οδήγησαν σε κατάρρευση όχι μόνο το τμήμα της ψευδοροφής που έπεσε πάνω στον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη αλλά ακόμη και τα άλλα πάνελ που πρόσφατα τοποθετήθηκαν από ειδικά συνεργεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις