Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κέιτ Μίντλετον: Tι συμβαίνει με την πριγκίπισσα- Φήμες για μετεγχειρητικές επιπλοκές

photo fb The Royal Family

photo fb The Royal Family

Θα εργάζεται από το δωμάτιό της

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, αναρρώνει έπειτα από μια προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, αλλά δεν θα εγκαταλείψει τα καθήκοντά της.

Θα εργάζεται από το σπίτι με εντολή του γιατρού, αναφέρει δημοσίευμα στο Marca.

Η Κέιτ Μίντλετον αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για 10 με 14 ημέρες, καθώς η υγεία της θα επανέλθει σε αρκετά καλό επίπεδο ώστε να επιστρέψει στο σπίτι της, πριν ανακάμψει στη συνέχεια στο βέλτιστο δυνατό βαθμό, αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Πηγή δήλωσε στους Times ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο πριν πάρει εξιτήριο και όταν επιστρέψει στο σπίτι της, θα συνεχίσει να εκτελεί τα καθήκοντά της, όπως αναμένεται. Η εγχείρησή της ανακοινώθηκε από το παλάτι του Κένσινγκτον, αν και ξεκαθάρισαν ότι δεν σχετίζεται με τον καρκίνο, προτού δώσουν επιπλέον λεπτομέρειες.

Ωστόσο, μια Ισπανίδα δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι πηγή του παλατιού της είπε ότι υπήρξαν μετεγχειρητικές επιπλοκές. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, Χάρι και Μέγκαν επικοινώνησαν τηλεφωνικά τόσο με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, όσο και με τον βασιλιά Κάρολο για να ευχηθούν καλή ανάρρωση.

Η ανακοίνωση του παλατιού 


«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της- και την επιθυμία της να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της. Το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει, ως εκ τούτου, ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο της Βασιλικής Υψηλότητάς της μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες προς κοινοποίηση. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τις επερχόμενες υποχρεώσεις της. Ανυπομονεί να αποκαταστήσει όσο το δυνατόν περισσότερες, το συντομότερο δυνατό», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η νύφη του βασιλιά Καρόλου Γ' αποτελεί βασικό παράγοντα για το μέλλον της βασιλικής οικογένειας, καθώς είναι παντρεμένη με τον διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Ουίλιαμ, και είναι η μητέρα των παιδιών τους.

Όλα τα παιδιά της θα είναι απευθείας στη σειρά διαδοχής του στέμματος μέχρι να μεγαλώσει ο πρίγκιπας Γεώργιος και να αποκτήσει τα δικά του παιδιά, οπότε θα εμπλέκονται και εκείνα στη σειρά, όπως συνέβη με τα άλλα αδέλφια του βασιλιά Καρόλου, τα οποία έμειναν πίσω από τον Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι και τα παιδιά τους.

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ Β', το 2022, είχε φέρει στην επιφάνεια την αδυναμία και ευθραυστότητα όταν πέθανε η μητριαρχία, ιδίως μεταξύ των δύο παιδιών του βασιλιά Καρόλου Γ', του Χάρι και του Γουίλιαμ, που έχουν απομακρυνθεί μετά την απόφαση του πρώτου να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα.

 

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight