Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πέθανε ο γνωστός Πατρινός κατασκευαστής Θόδωρος Αθανασόπουλος

Πάτρα: Πέθανε ο γνωστός Πατρινός κατασκε...

Σήμερα η κηδεία του

«Έφυγε» ξαφνικά από διαχωρισμό αορτικού τόξου ο γνωστός Πατρινός κατασκευαστής Θόδωρος Αθανασόπουλος. Αγαπημένος σύζυγος της ∆ιευθύντριας του Τμήματος Επειγόντων του ΠΓΝΠ Επειγοντολόγου Ελένης Παυλίδη και αγαπημένος πατέρας της 16άχρονης Φωτεινής -Ευαγγελίας.

 Το σοκ από την θλιβερή είδηση του αναπάντεχου μοιραίου γεγονότος, μεγάλο.

Σε οδύνη ο ιατρικός κόσμος, οι συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι του γνωστού Πατρινού κατασκευαστή. Ο λόγος της αγαπημένης συντρόφου του Ελένης Παυλίδου όπως αποτυπώνεται στην ανάρτησή της, λιτός, πλην απόλυτα δηλωτικός μιας αποκαθηλωτικής συντριβής.

Η Ελένη Παυλίδη δεν ξεχνά να ευχαριστήσει για την 12άωρη μάχη τον καρδιοθωρακοχειρουργό Καθηγητή Χαροκόπο και την ομάδα του.

 «Ήταν ένας απόλυτος αιφνιδιασμός. ∆εν τα κατάφερε, φιλαράκια. Aποχαιρετισμός και απέραντη ευγνωμοσύνη στον υπέροχο σύντροφό μου, στον καλύτερό μου φίλο, στον πατέρα της Φωτειλίτσας, στον καλύτερο άνθρωπο, στο δώρο του Θεού όπως λέει το όνομα του σε μένα τα τελευταία 20 χρόνια. Ήμουν απίστευτα τυχερή που σε συνάντησα. Για την συμπαράσταση και την αγάπη σας όλων σας λέω από καρδιάς ότι είμαι απόλυτα ευγνώμων.

Απόλυτα ευγνώμων στους εκπληκτικούς συναδέλφους μου του ΠΓΝΠ, υποκλίνομαι στα όσα κάνετε, είμαι περήφανη και τυχερή που είμαι κοντά σας. Ευγνώμων ιδιαίτερα στους Καρδιοχειρουργούς μας, και προσωπικά στην ομάδα του Καθηγητή μας κ. Χαροκόπο, για την τεράστια αφοσιωμένη προσπάθειά τους αυτό το 48ωρο.

Απόλυτα ευγνώμων στην εργασιακή μου οικογένεια, τους γιατρούς της ομάδας μας, ΤΕΠ ΠΓΝΠ που είναι τιμή μου και φοβερό προνόμιο να είμαι μέλος. Απόλυτα ευγνώμων σε όλους τους αγαπημένους συγγενείς. Τελειώνω με την χθεσινή ερώτηση της κόρης μου τι θα κάνουμε τώρα, μαμά; Θα ζήσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας παιδάκι, κάνοντας πάντα το καλύτερό μας, θα φύγουμε -εσύ πολλά-πολλά χρόνια μετά- και μια μέρα θα ξανασυναντηθούμε όλοι μαζί αιώνια. Ακριβώς αυτό θα κάνουμε!».

Όταν ρωτήθηκε από την «Γ» πώς έγινε, απάντησε ότι «ο άνδρας μου ήταν απόλυτα υγιής. Είχε ένα μικρό ανεύρυσμα και επειδή δεν είχε υπέρταση δεν έπαιρνε αντιυπερτασικά. Όμως οι συνεχείς «αποχωρήσεις» συγγενικών προσώπων από ό,τι φαίνεται τον σημάδεψαν. Αν γινόταν χειρουργείο είχαμε πιθανότητες 50-50. Το χειρουργείο ήταν ένα τιτάνιο έργο 12 ωρών που ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Όμως ο ίδιος δεν τα κατάφερε και στην διάρκεια του μετεγχειρητικού 28ωρου έπεσε η πίεση του και δεν ανέβαινε. ∆εν τα κατάφερε, «έφυγε»... Ο διευθυντής της Καρδιοθωρακοχειρουργικής του ΠΓΝΠ Καθηγητής Νίκος Χαροκόπος δεν έκρυψε την θλίψη του και ανέφερε ότι «όλη η ομάδα πάλεψε όλες αυτές τις ώρες και τελικά νικηθήκαμε γιατί ο γιατρός ποτέ δεν είναι ανίκητος απέναντι στην αρρώστια».

Η εξόδιος ακολουθία τελείται σήμερα στις 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αιμιλιανού Πατρών.

 

πηγή Γνώμη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις