Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Η Αστυνομία ψάχνει για συνεργό του κρεοπώλη

Μεσολόγγι: Η Αστυνομία ψάχνει για συνεργ...

Οι αντιφάσεις για την εξαφάνιση του Μπάμπη

Ημέρα ραγδαίων εξελίξεων ήταν η χθεσινή,σε ό,τι αφορά την υπόθεση θρίλερ στο Μεσολόγγι και την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου, καθώς πλέον υπάρχει κατηγορία για ανθρωποκτονία εις βάρος του κρεοπώλη.

Ο κλοιός δεν έχει απλώς στενέψει για τον 50χρονο, αλλά τον «πνίγει» για τα όσα συνέβησαν την 4η Ιανουαρίου, το βράδυ που χάθηκαν τα ίχνη του 30χρονου κυνηγού ο οποίος εξακολουθεί και αγνοείται.

 
Κι ενώ ο κρεοπώλης συνεχίζει με επιμονή να αρνείται τα πάντα και να διαψεύδει τα τρανταχτά στοιχεία των Αρχών, οι Αστυνομικοί έχουν στραφεί και σε άλλα πρόσωπα προκειμένου να λυθεί το μυστήριο.

Συγκεκριμένα, ακόμα τέσσερα άτομα έχουν μπει στο «κάδρο» ως ύποπτα για συνέργεια στην υπόθεση, καθώς θεωρούν πως δεν θα μπορούσε ένας μόνο άνθρωπος να στήσει όλο αυτό το σκηνικό της εξαφάνισης.

Άλλωστε, από την αρχή η οικογένεια του 31χρονου υποστήριζε ότι όλα έδειχναν πως στην εξαφάνισή του συμμετείχαν και άλλοι άνθρωποι, οι οποίοι έως τώρα έμεναν μακριά από τις έρευνες της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την σύλληψη του 50χρονου ακόμη 4 άτομα κλήθηκαν να καταθέσουν. Μεταξύ αυτών μία γυναίκα, την οποία ο 50χρονος καλούσε επίμονά εκείνο το βράδυ, χωρίς εκείνη να του απαντήσει, αλλά και ο 36χρονος φίλος του κρεοπώλη, το κινητό του οποίου εξέπεμψε σήμα το επίμαχο χρονικό διάστημα στο ίδιο ερημικό σημείο όπου βρίσκονταν και ο κρεοπώλης.

Οι αντιφάσεις του κρεοπώλη και η οργή της οικογένειας του Μπάμπη
Σε κάθε περίπτωση ο κρεοπώλης δεν έχει ομολογήσει και εξακολουθεί να επαναλαμβάνει τους ίδιους ισχυρισμούς, δυσκολεύοντας το έργο της Αστυνομίας αλλά και προκαλώντας την οργή της οικογένειας του Μπάμπη.

«Περιμένουμε να μάθουμε που έχει βάλει τον Μπάμπη, πού είναι ο Μπάμπης».

Αυτό είναι το σπαρακτικό μήνυμα της Χριστιάννας, η αδερφή του Μπάμπη που παρέμεινε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσολογγίου ζητώντας απαντήσει από τον κρεοπώλη.

Ο 50χρονος όμως συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο. Επικαλείται κενά μνήμης, τη στιγμή που όλα τα στοιχεία και οι μαρτυρίες έδειχναν πως ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είχε δει ζωνταντό τον 31χρονο κυνηγό.

Ο κρεοπώλης ανέφερε αρχικά στους αστυνομικούς ότι επέστρεψε απευθείας στο σπίτι του, τη νύχτα που μετέφερε τον Μπάμπη στη διασταύρωση των ΤΕΙ. Κάτι όμως που δεν συνέβη, όπως έδειξαν μια σειρά από κάμερες ασφαλείας. Δεν είχε αναφέρει ποτέ ότι είχε μιλήσει με τον 36χρονο φίλο του, πριν και μετά την εξαφάνιση. Αποδείχτηκε ότι το έκανε, με τον 50χρονο να επαναλαμβάνει πως δεν θυμάται όσα έγιναν κι ειπώθηκαν στις συνομιλίες τους.

Το κινητό του τηλέφωνο. Ανέφερε ότι δεν το είχε μαζί τη νύχτα της εξαφάνισης, αλλά στην πορεία διαπιστώθηκε το αντίθετο. Επικαλείται ένα «κενό» μνήμης 50 λεπτών, από τη στιγμή που άφησε τον Μπάμπη στη διασταύρωση μέχρι την ώρα που επέστρεψε σπίτι του. Στο διάστημα αυτό όμως, αντάλλασσε μηνύματα και έκανε τηλεφωνικές κλήσεις, που φρόντισε να διαγράψει.

Όπως προέκυψε από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ο κρεοπώλης ήταν εκείνος που κάλεσε τον Μπάμπη για να συναντηθούν και όχι το αντίστροφο, όπως έλεγε αρχικά. Ενώ από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε ότι ο κρεοπώλης και ο Μπάμπης βρίσκονταν στο ίδιο σημείο τη νύχτα της εξαφάνισης για πολλή ώρα. Με τον 50χρονο να μην μπορεί να δώσει εξήγηση.

Απολογείται την Δευτέρα ο κρεοπώλης
Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 31χρονου ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου.

Η μητέρα του Μπάμπη, που περιμένει εδώ και 15 ημέρες να μάθει την αλήθεια για το παιδί της, μίλησε, όντας συντετριμμένη στην κάμερα του Alpha: «Ήθελα να τον δω λίγο, να με κοιτάξει στα μάτια και να μου πει που είναι το παιδί μου. Μόνο αυτό θέλω».

Ήταν δίκαιωση όπως είπε η ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον 50χρονο, προσθέτοντας ότι τώρα περιμένει να «σπάσει» ο κρεοπώλης και να ομολογήσει. «Πάλι μέσα θα μπει έτσι κι αλλιώς», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις