Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καιρός: Χωρισμένη στα δύο η χώρα το Σάββατο - Άνοιξη στα νότια, χειμώνας στα βόρεια

Καιρός: Χωρισμένη στα δύο η χώρα το Σάββ...

Πολύ διαφορετικές καιρικές συνθήκες ανά περιοχή θα επικρατήσουν στη χώρα μας το Σάββατο, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου

Εντελώς διαφορετικές καιρικές συνθήκες μεταξύ βορρά και νότου θα επικρατήσουν στη χώρα μας το Σάββατο, 20 Ιανουρίου, σύμφωνα με τον προγνώστη καιρού Σάκη Αρναούτογλου.

Όπως είπε, ο Σάκης Αρναούτογλου, το Σάββατο η άνοιξη και οι υψηλές θερμοκρασίες που αναμένονται την Παρασκευή θα διατηρηθούν, αν και με συννεφιά, από τη Λαμία και νοτιότερα.

Αντίθετα, στα βόρεια θα επικρατήσουν χειμωνιάτικες συνθήκες με βροχές και χιονοπτώσεις, με τα φαινόμενα να κάνουν την εμφάνιση τους από τις πρώτες πρωινές ώρες. «Κατεβαίνει ένα πολύ ψυχρός βοριάς», σημειώνει ο κ. Αρναούτογλου.

Σε ό,τι αφορά τον καιρό της Παρασκευής θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και λίγες αραιές συννεφιές οι οποίες θα πυκνώσουν μετά το μεσημέρι από τα δυτικά-νοτιοδυτικά.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 με 21 βαθμούς στα ηπειρωτικά και τους 23 βαθμούς Κελσίου στα βορειότερα τμήματα της Κρήτης.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια αλλά θα υπάρξουν και κάποιες αραιές συννεφιές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 9 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει κάποιες ομίχλες τις πρωινές ώρες. Μέσα στην ημέρα όμως θα κυριαρχήσει ηλιοφάνεια.

Οι άνεμοι νότιοι-νοτιοδυτικοί στα 3 με 4 -τοπικά και 5- μποφόρ και η θερμοκρασία στους 9 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις