Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: Τα πρώτα λόγια του 34χρονου μετά την προφυλάκισή του

Θεσσαλονίκη: Τα πρώτα λόγια του 34χρονου...

Οι δύο κατηγορούμενοι συνεχίζουν να κατηγορούν ο ένας τον άλλον για τη δολοφονία της Γεωργίας

Μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να κριθούν προσωρινά κρατούμενοι για τη στυγερή δολοφονία της 40χρονης, Γεωργίας, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ο σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του συνεχίζουν να αλληλοκατηγορούνται.

Την πρώτη νύχτα μετά την προφυλάκιση τους, οι δύο κατηγορούμενοι την πέρασαν στα κρατητήρια στο αστυνομικό μέγαρο. Δεν άλλαξαν τίποτα από τη θέση τους ενώ ο 39χρονος, το μόνο τηλέφωνο που έκανε, ήταν στη μητέρα του για να ζητήσει ρούχα.

«Το κίνητρο του 34χρονου το έχει αποκαλύψει και ο ίδιος λέγοντας ότι ήταν οικονομικής φύσεως και ήταν μία προσχεδιασμένη ληστεία. Άλλωστε, σύμφωνα με τον εντολέα μου, περιγράφεται ως ένα άτομο το οποίο είχε τη συνήθεια να συμμετέχει σε τυχερά παιχνίδια και ήταν μονίμως σε οικονομική ανάγκη οφείλοντας πολλά ποσά σε τρίτους», είπε ο δικηγόρος του 39χρονου, Όθων Παπαδόπουλος.

Τα πρώτα λόγια του 34χρονου μετά την προφυλάκισή του
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες o 34χρονος φίλος του 39χρονου συντρόφου της Γεωργίας συνεχίζει να επιμένει στην αθωότητά του ακόμα και μετά την προφυλάκισή του.

«Δεν έχω καμία σχέση με τη δολοφονία της Γεωργίας. Ο 39χρονος ήταν εκείνος που την σκότωσε και δεν ήμουν καν μπροστά στο έγκλημα. Είπα όλη την αλήθεια στον ανακριτή. Έκανα αυτό που ορίζει η συνείδησή μου».

Μάλιστα όταν ο ανακριτής του έδειξε τις εικόνες με τον ίδιο και τον συνεργό του να κουβαλούν το μπαούλο με τη σορό της άτυχης Γεωργίας, αλλά και να μεταφέρουν με το αυτοκίνητο στρώμα, για να αντικαταστήσουν το ματωμένο όπου δολοφονήθηκε η έγκυος.

Ο σύντροφος της Γεωργίας επιμένει ότι δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο σε βάρος του. Μάλιστα, αναμένεται να ζητήσει εξέταση DNA στο στρώμα για να αποδείξει ότι δεν άλλαξε κανένα στρώμα για να κρύψει τις κηλίδες αίματος.

«Είναι ένα αίτημα που θα υποβληθεί κατόπιν δικής του επιθυμίας εντός της εβδομάδας, όχι στο στρώμα το οποίο φέρεται κατά τις αρχές να έχει τελεστεί η πράξη και έχει βρεθεί αίμα της Γεωργίας, αλλά στο στρώμα που βρέθηκε στο σπίτι και ήταν εκεί κατά τους ισχυρισμούς του το τελευταίο τρίμηνο», πρόσθεσε ο δικηγόρος του.

πηγη: MEGA

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις