Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέος Κόσμος: Ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια θανάτου

Νέος Κόσμος: Ένα από τα ακριβότερα συμβό...

Ο πόλεμος των ανθρώπων της νύχτας κλιμακώνεται

Ακόμη ένα αιματηρό κεφάλαιο γράφτηκε, τα ξημερώματα της Κυριακής, καθώς ο πόλεμος των ανθρώπων της νύχτας  κλιμακώνεται.

Νέος Κόσμος: Καρέ καρέ η δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη – Σκληρό βίντεο ντοκουμέντο από την μαφιόζικη εκτέλεση

Ο 44χρονος Βαγγέλης Ζαμπούνης -γνωστό όνομα στον χώρο της νύχτας, εις βάρος του οποίου είχε προηγηθεί άλλη απόπειρα δολοφονίας το 2018- είναι το τελευταίο θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης έξω από το πρατήριο καυσίμων του στον Νέο Κόσμο. Πρόκειται για άτομο που στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί ως επικεφαλής ομάδας εκβιαστών.

Οι Αρχές, μάλιστα, θεωρούσαν πως τα προηγούμενα χρόνια βρισκόταν πίσω από ορισμένα συμβόλαια θανάτου, καθώς και ότι η δολοφονία του αποτελεί κομβικό σημείο στην εξέλιξη του πολέμου τη νύχτα.

Πίσω από την εκτέλεση του 44χρονου, στο σημείο της οποίας εντοπίστηκαν -σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση- 97 κάλυκες, βρίσκονται επαγγελματίες – εκτελεστές.

Οι δράστες, σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ, ήταν τέσσερις, εκ των οποίων οι τρεις φέρεται να χρησιμοποίησαν καλάσνικοφ και ο ένας πιστόλι. Ένα δεύτερο σενάριο που εξετάζεται είναι τα όπλα να ήταν λιγότερα και οι δράστες να άλλαξαν γεμιστήρα.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, τα όπλα που χρησιμοποίησαν ήταν «καθαρά», δηλαδή δεν είχαν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματικές ενέργειες, με την εκτέλεση να διαρκεί περίπου 40 δευτερόλεπτα.

 Αστυνομικοί κάνουν λόγο για ένα από τα «ακριβότερα» συμβόλαια θανάτου, το οποίο δεν αποκλείεται να φέρει «ανακατατάξεις» στον κόσμο της νύχτας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις