«Αυτό χρειαζόμουν»
Με περίσσια δύναμη, ο Στέλιος Ρόκκος κατάφερε το βράδυ του Σαββάτου να επιστρέψει στη σκηνή του νυχτερινού μαγαζιού που εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη, μόλις δυο βδομάδες μετά τον θάνατο του αδελφού του, Νίκου Ρόκκου.
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης προσπάθησε να είναι όσο περισσότερο ευδιάθετος μπορούσε και χάρισε στους θαυμαστές του ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα, ολοκληρώνοντας ταυτόχρονα τις εμφανίσεις του στη συμπρωτεύουσα.
«Αυτό ήταν που χρειαζόμουν… την αγάπη και την αγκαλιά. Αλήθεια σας ευχαριστώ πάρα πολύ» ανέφερε ο Στέλιος Ρόκκος, πριν φωνάξει στη σκηνή τον Διονύση Σχοινά και κλείσουν το πρόγραμμα.
Γεωργία Σακκά, η εντυπωσιακή βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2024 συστήνεται στο thebest.gr
Ελισάβετ Σπανού: Μιλάει πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της
Κούρκουλου για κακοποιήσεις παιδιών: «Θέλω το κακό αυτών των τεράτων και δεν ντρέπομαι γι’ αυτό»
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr












