Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νέος πονοκέφαλος για την ΕΛ.ΑΣ. η ροζ κοκαΐνη

Πάτρα: Νέος πονοκέφαλος για την ΕΛ.ΑΣ. η...

"Κυκλοφορεί" στην πόλη

Σύμφωνα με κύκλους της Δίωξης Ναρκωτικών υπάρχουν πληροφορίες ότι στην Πάτρα (όπως και σε άλλες πόλεις) έχουν φτάσει ήδη μικροποσότητες με ροζ κοκαΐνη, σε παρέες νεαρών και όχι μόνο.

Η ροζ κοκαΐνη θεωρείται ως ένα από τα πιο σκληρά ναρκωτικά  που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και η πιο ... "must" ουσία στις σκηνές της ηλεκτρονικής μουσικής, στα πάρτι και στα πιο διάσημα events της κάθε πόλης. 

Η tuci (λέγεται και έτσι στην χώρες της Ευρώπης) είναι πιο ακριβή ως ουσία στις πιάτσες της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από την κανονική κοκαΐνη και για αυτό θεωρείται της “ελίτ”.

Μάλιστα, οι παραγωγοί της την εμπλουτίζουν με ποσότητες MDMA και κεταμίνης, καθώς και διάφορες άλλες ουσίες που είναι ακόμα πιο επικίνδυνες για την ψυχική και τη σωματική υγεία του χρήστη.

Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι οι ποσότητες αυτές τόσο στην Πάτρα, όσο και σε άλλες πόλεις της επικράτειας, προέρχονται από την Μύκονο που αποτελεί κλασικά το νησί που τα κυκλώματα διακίνησης επιλέγουν όταν φέρνουν στην χώρα μια νέα ναρκωτική ουσία.

*Εφημερίδα "Γνώμη"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις