Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκ στα Μέγαρα: Διασωληνωμένο 4χρονο αγοράκι που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατριό του

Σοκ στα Μέγαρα: Διασωληνωμένο 4χρονο αγο...

Τον σύντροφό της καταγγέλλει η μητέρα του παιδιού

Με απειλητικά για τη ζωή του τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τεσσάρων ετών αγοράκι που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατριό του, στα Μέγαρα.

Το παιδί διασωληνώθηκε στο Θριάσιο, όπου διακομίστηκε σε κωματώδη κατάσταση, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Σύμφωνα με πληροφορίες από τα δύο νοσοκομεία, πρόκειται για Ρομά.

Όλα εκτυλίχθηκαν, το μεσημέρι, περί τις 15.00, στον Βλυχό Μεγάρων, σε καταυλισμό Ρομά, όταν ο πατριός χτύπησε το παιδί της γυναίκας του.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε αρχικά αναίσθητο στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων από την 29χρονη μητέρα του, όπου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Θριάσιο Νοσοκομείο και μετά στο «Αγλαΐα Κυριακού».

Ο φερόμενος ως δράστης δεν έχει ακόμη συλληφθεί.

Συνεχίζεται η επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ στο σπίτι της οικογένειας είναι κι άλλα τρία ανήλικα παιδιά της μητέρας -ηλικίας 10, 9 και 8 ετών- τα οποία τα έχει αποκτήσει επίσης από άλλον σύντροφο.

Η οικογένεια ζει στην περιοχή Βλυχός στα Μέγαρα.

«Το παιδί είναι πολύ άσχημα χτυπημένο και βρίσκεται διασωληνωμένο στο «Αγλαΐα Κυριακού», λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος και συμπληρώνει πως «το τελευταίο καιρό είχε πάει πάλι χτυπημένο σε νοσοκομείο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις