Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αχαΐα: Πώς «κυλά» η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ- Η κάθοδος του Παύλου Πολάκη και το «στοίχημα»

Αχαΐα: Πώς «κυλά» η επόμενη μέρα στον ΣΥ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης του κόμματος μετά τις αποχωρήσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας βρέθηκε σε μία διαδικασία ανασυγκρότησης

Περίοδο εξωστρέφειας φαίνεται πως διανύει σε τοπικό επίπεδο ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΑ αφού στην Πάτρα το επόμενο διάστημα ετοιμάζονται, όπως μαθαίνουμε, δράσεις και εκδηλώσεις.

Στο πρόγραμμα υπάρχει και η κάθοδος του Παύλου Πολάκη ο οποίος θα βρεθεί στην πόλη στις 26 Ιανουαρίου. Όλα αυτά λίγο διάστημα μετά την εκλογή του νέου συντονιστή του κόμματος στην Αχαΐα, Φώτη Βασιλακόπουλου.

«Είναι ένας νέος ρόλος, νέα καθήκοντα. Στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης του κόμματος μετά τις αποχωρήσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας βρέθηκε σε μία διαδικασία ανασυγκρότησης» αναφέρει στο thebest.gr o κ. Βασιλακόπουλος. Όπως εξηγεί, «από τη δική μου μεριά πάντα στο πλαίσιο των συλλογικών μας διαδικασιών, προσπαθώ να δώσω το νέο στίγμα που θέλει να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ότι είναι κοντά στον πολίτη, ότι μπορεί να δώσει λύσεις στον κόσμο και στην τοπική μας κοινωνία. Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα  το όποιο με τη βοήθεια των συντρόφων θα φέρουμε εις πέρας». 

Όπως μας πληροφόρησε, «το επόμενο διάστημα είναι πραγματικά πολύ γεμάτο από διεργασίες, διαδικασίες, εξελίξεις στο κόμμα, και σε τοπικό επίπεδο. Από τη Δευτέρα ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος και ουσιαστικά θα ξεκινήσει όλη αυτή τη διαδικασία που θα μας οδηγήσει στο συνέδριο το οποίο θα γίνει στις 23-25 Φεβρουαρίου.

Ταυτόχρονα ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας βρίσκεται σε μία διαδικασία εκδηλώσεων και δράσεων. Κορυφαία είναι αυτή που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιανουαρίου (ξενοδοχείο Αστήρ) με τον Παύλο Πολάκη. Πρόκειται για μία ανοιχτή εκδήλωση για την οποία  θα έρθει από την Αθήνα ενώ σε αυτή θα μας απασχολήσει ένας από τους βασικούς άξονες με τους οποίους ασχολείται το κόμμα και σχετίζεται με την ακρίβεια. Πρόκειται για ένα από τα βασικότερα προβλήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, τον Έλληνα πολίτη που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην οικονομική καθημερινότητα. Με απλά λόγια τα χρήματα δεν φτάνουν για να βγει ο μήνας. Μπορεί να είναι ένα παγκόσμιο θέμα όμως στη χώρα μας το φαινόμενο είναι πολύ πιο έντονο. Έχουμε κάποιους που λειτουργούν ανεξέλεγκτα ενώ η κυβέρνηση χωρίς να ελέγχει έχει αφήσει τους πολίτες έρμαιο σε συμφέροντα κάποιων. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει απαντήσεις σε αυτό το τεράστιο ζήτημα της ακρίβειας».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις