Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκάρει η μητέρα του 14χρονου θύματος bullying «Έκλαιγε, ήταν ταραγμένος»

Σοκάρει η μητέρα του 14χρονου θύματος bu...

Η μητέρα του 14χρονου αποκάλυψε τα όσα συνέβησαν

«Μπήκε στο σπίτι ξυπόλητος με τη μύτη του κατακόκκινη να τρέχουν αίματα», δήλωσε η μητέρα του 14χρονου, ο οποίος έπεσε θύμα άγριου bullying από ανήλικους στην Αγία Παρασκευή.

«Έκλαιγε, ήταν ταραγμένος»

Περιγράφοντας το περιστατικό στην ΕΡΤ εξήγησε ότι ο γιος της «έκλαιγε, ήταν ταραγμένος», ενώ πρόσθεσε ότι ένας από τους δράστες είναι συνομήλικος με τον γιο της και πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο.

 Μιλώντας για τις απειλές που συνεχίζει να δέχεται η οικογένεια μετά την υποβολή μήνυσης ανέφερε ότι «έστειλαν ξανά και το βίντεο που έχουν τραβήξει το γιο μου με σκοπό να τον εξευτελίσουν χτυπημένο και χωρίς παπούτσια, ξυπόλυτο, γονατισμένο».

 Ερωτηθείσα για το εάν υπήρχε κάποιο προηγούμενο δήλωσε ότι «υπήρχαν συμπεριφορές στο σχολείο, σπρωξίματα, κεφαλοκλειδώματα, αλλά σε μικρό βαθμό. Του την είχανε στημένη αφού βανδάλισαν την πολυκατοικία, το αυτοκίνητο μας» προσέθεσε.

 Απαντώντας για τις απειλές που δέχτηκε η οικογένεια απάντησε «Εμείς κάναμε αυτό που πρέπει. Τώρα το τι θα κάνουν τα παιδιά αυτά και οι γονείς τους δεν μπορώ να το γνωρίζω. Προσπαθήσατε να μιλήσετε με τους γονείς. Η αστυνομία, στη δική μας την περίπτωση, είναι πολύ κοντά» είπε χαρακτηριστικά.

«Θα έρθω με την berreta να στη βάλω στο κεφάλι»

Ο πατέρας μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN, κατήγγειλε ότι δέχτηκε απειλές μέσω των κοινωνικών μέσω δικτύωσης. Μου έστειλε μια φωτογραφία του γιου μου ένας άγνωστο λογαριασμός. Πάτησα εγώ το κουμπί αυτό που παίρνεις τηλέφωνο και μου λέει «θα σου κάνω λίμπα, με 50 άτομα θα έρθω». «Σιγά ρε φίλε του λέω. Μου λέει δεν είμαι φίλος σου, είμαι εχθρός σου. Θα έρθω με 50 άτομα και θα σε κάνω λίμπα. Και θα έρθω με την berreta να στη  βάλω στο κεφάλι.

«Είπαν θα περιποιηθούν και εμάς»

Η μητέρα του 14χρονου αποκάλυψε τα όσα συνέβησαν. «Του έριξαν μπουνιές, τον τσέκαραν αν έχει χρηματα, του έβγαλα τα παπούτσια τους και τα πήραν μαζί τους, τον έβαλαν να γονατίσουν και τράβηξαν βίντεο» είπε η μητέρα του παιδιού μιλώντας στο OPEN.

 «Τον άφησαν να φύγει λέγοντας του ότι έτσι και τολμήσει να πει κάτι στην οικογένειά του έχουν όπλο και θα τον περιποιηθούν και αυτό και εμάς» πρόσθεσε.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης, ο 14χρονος να βγήκε από το σπίτι μαζί με τον σκύλο του για βόλτα, όταν στην οδό Λυκείου, συνάντησε τους τρεις που του επιτέθηκαν και τον ακινητοποίησαν.

 Η συμμορία των ανηλίκων, έκανε σωματικό έλεγχο στον 14χρονο για το κινητό του τηλέφωνο καθώς και χρήματα, ενώ με χρήση σωματικής βίας τον ανάγκασε να βγάλει τα παπούτσια του και να τους ακολουθήσει ξυπόλητος.

 Μάλιστα, τον κατέγραφαν και στο κινητό τους. Σύμφωνα με την καταγγελία, για λίγα λεπτά του άρπαξαν και τον σκύλο, απειλώντας τον 13χρονο μαθητή ότι δεν θα τον ξαναδεί, αναγκάζοντας τον να γονατίσει στον δρόμο και να μιλήσει υβριστικά και χυδαία για δύο κοπέλες μπροστά στην κάμερα του κινητού τηλεφώνου που τον κατέγραφαν.

 Μάλιστα, το άγνωστο άτομο τον απείλησε πως έχει πιστόλι και δεν θα διστάσει να τον σκοτώσει.

 Στη συνέχεια, οι φερόμενοι ως δράστες έφυγαν από το σημείο και έστειλαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του 14χρονου το βίντεο που κατέγραψαν.

 Λίγη ώρα νωρίτερα, τα ίδια άτομα είχαν πετάξει αυγά στο διαμέρισμα που μένει μαζί με την οικογένειά του ανήλικος μαθητής, ενώ την προηγούμενη ημέρα είχαν λερώσει το Ι.Χ. αυτοκίνητο του πατέρα του 14χρονου.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις