Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι πρωταγωνιστές του «Suits», Γκάμπριελ Μαχτ και Πάτρικ Τζ. Άνταμς στη σκηνή των Χρυσών Σφαιρών

Οι πρωταγωνιστές του «Suits», Γκάμπριελ ...

Θα αναλάβουν χρέη παρουσίασης κατά την διάρκεια της 81ης τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών – Golden Globes που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Oι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς του USA Network, «Suits», Γκάμπριελ Μαχτ (Gabriel Macht) και Πάτρικ Τζ. Άνταμς (Patrick Adams), θα αναλάβουν χρέη παρουσίασης κατά την διάρκεια της 81ης τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών – Golden Globes που θα πραγματοποιηθεί την πρώτη Κυριακή του 2024 & πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024.  

Οι δύο πρωταγωνιστές υποδύθηκαν τους νομικούς Χάρβεϊ Σπέκτορ και Mάικ Ρος αντίστοιχα, μαζί με τους Ρικ Χόφμαν (Rick Hoffman), Ντυλέ Χιλ (Dule Hill), την Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle), την Τζίνα Τόρες (Gina Torres) και την Σάρα Ράφερτι (Sarah Rafferty).

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί ο 51χρονος κωμικός ηθοποιός Τζο Κόι (Jo Koy) θα είναι ο οικοδεσπότης της βραδιάς της απονομής των φετινών Golden Globes ενώ θα ανέβουν στη σκηνή μεταξύ άλλων και οι ηθοποιοί Αμάντα Σάιφρεντ (Amanda Seyfried), Γουίλ Φέρελ (Will Ferrell),  Μισέλ Γιο (Michelle Yeoh), Άντζελα Μπάσετ (Angela Bassett) και ο stand-up κωμικός και ηθοποιός Τζορτζ Λόπεζ (George Lopez).

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight