Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Υπήρξε και άλλος... Γερεμέγεφ για τον Παναθηναϊκό πριν από 51 χρόνια!

Υπήρξε και άλλος... Γερεμέγεφ για τον Πα...

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ μπορεί να σκόραρε δυο τέρματα στον Βόλο για τον Παναθηναϊκό, φτάνοντας τα 4 γκολ σε 73' λεπτά, όμως ένας άλλος άσος του «τριφυλλιού» πέτυχε κάτι μοναδικό 51 χρόνια πριν

Το πιο «hot» όνομα τις τελευταίες ημέρες για τον Παναθηναϊκό είναι αδιαμφισβήτητα ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ!
Ο υψηλόσωμος Σουηδός φορ, ήταν αυτός που σκόραρε δυο ακόμη τέρματα για το «τριφύλλι» στη νίκη 3-0 επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό επαναφέροντας την ηρεμία στις τάξεις των «πρασίνων». Φυσικά ο τρόπος με τον οποίο σκόραρε ο Γερεμέγεφ βρέθηκε στο επίκεντρο, ενώ και η συχνότητα που το κάνει είναι μοναδική, καθώς μετρά ήδη τέσσερα γκολ σε τρεις συμμετοχές και... 73' με τον Παναθηναϊκό!
Παρόλα αυτά δεν είναι αυτός που έχει την πρωτοκαθεδρία σε αυτό! Στο «τριφύλλι» πριν από 51 χρόνια και συγκεκριμένα τη σεζόν 1961-62, ο Γιάννης Χολέβας, «συστήθηκε» στον σύλλογο και τον κόσμο σκοράροντας έξι φορές στα πρώτα του τρία ματς με τον Παναθηναϊκό!
Συγκεκριμένα στο ντεμπούτο του σκόραρε τρεις φορές απέναντι στον Εθνικό βοηθώντας την ομάδα του να επικρατήσει 5-1, ενώ στην αμέσως επόμενη συμμετοχή του βρήκε δίχτυα άλλες δυο φορές, κόντρα στον Πανιώνιο (1-3) και... σταμάτησε το κρεσέντο του απέναντι στη Δόξα Δράμας στη Λεωφόρο πετυχαίνοντας ένα γκολ!
Σημαντικό ήταν και το ρεκόρ του Βραζιλιάνου Αρακέν ντε Μέλο τη σεζόν 1972-73...

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports