Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Βαθμολογία UEFA: Τα παιχνίδια στα νοκ άουτ που ενδιαφέρουν την Ελλάδα στη μάχη της 15ης θέσης

Βαθμολογία UEFA: Τα παιχνίδια στα νοκ άο...

Η Ελλάδα δίνει τη δική της μάχη στη βαθμολογία της UEFA

Στις κληρώσεις έγιναν γνωστά τα μονοπάτια στις τρεις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις (Champions League, Europa League, Conference League).
Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στους νοκ-άουτ γύρους Conference League από τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στα playoffs των "16" του Conference League τη Φερεντσβάρος και τον ΠΑΟΚ που έχει προκριθεί ήδη στους "16" ως πρώτος και περιμένει για να μάθει τον αντίπαλό του.
Η χώρα μας αυτή τη στιγμή είναι στη 17η θέση στη βαθμολογία της UEFA έχοντας 27.925 βαθμούς, καθώς την τελευταία αγωνιστική των ομίλων έκανε άλμα δύο θέσεων. Πρέπει όμως να κάνει ένα αντίστοιχο άλμα θέσεων για να τερματίσει στη 15η θέση, ώστε τη σεζόν 2025/26 να εξασφαλίσει πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια (δύο για το Champions League, ένα για το Europa League και δύο για το Conference League), όσα είχε δηλαδή και τη φετινή σεζόν.
Υπενθυμίζεται ότι την επόμενη χρονιά η Ελλάδα θα βγάλει τέσσερις ομάδες στην Ευρώπη (μία στο Champions League, μια στο Europa League, δύο στο Conference League).

Oι ομάδες των χωρών που μονομαχούν μαζί με την Ελλάδα για τη 15η θέση και τι χρειάζεται η χώρα μας για να καλύψει το κενό από τη 15η θέση, στην οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται η Νορβηγία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα playoffs για τους "16" του Europa League και του Conference League οι ομάδες προσφέρουν βαθμούς στις χώρες τους, όχι όμως και στη δική τους βαθμολογία.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports